WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

28 January 2009

kitorang mandi lagiks.....

Gambo nie act ada 2 situasi tapi di tempat yang sama....cume tarikh dan waktu je berlainan tapi dlm masa selang 2 hari jek pon...kitorang pi mandi bersoka ria la ke pusat kompleks sukan sg,besi lagiks....cam kat entyry2 yg lepas aku dah kasik tau kan di mana kitorang selalu bermaharajalela....kat belakng tu le mak aku....hehehehe nampak tak?

So ari jumaat petang bila dapt kabare yg cik atin balik kl sbb bercoti, kitorang kidnap dia ajak mandi le...apa lagiks kan xtvt yg kitorang leh wat selain mandi...
kali nie jgn terkezut plaks!!!aqil dah x takut air... dia dah leh join kitorang mandi manda...so aku x de la tension bila tgk anak aku duk suh ajak aku naik jek kan....alhamdlillah aqil akhir nya tewas gaks tgk mama n ayah nyer mandi sakan....hehehehehe...

Kali ke-2 plaks kitorang pi mandi masa CNY aitu...kali nie segerabak kaum aku smue turun kolam mandi sakan....kitorang pi pagi 9-12 tgh...jgn ckp le mmg enjoy gilos!!!omak aku ( opah kpd cucu-cucu ) pon terjun kolam beraksi depan cucu-cucu nyer...kagum anak2 buah aku tgk opah nyer pandei berenang!!!mmmm jgn terkejut mak aku ngan selamba pakie kain batik leh terjun kolam n berenang!!!!hahahahaha lawak je....


korang tgk le gambo2 kitorang nie...mmg satu kolam tu kitorang je yg konker...sib baik masa nie xde la ramei sgt org awam yg dtg mandi...so kitorang pon wat kolam tu cam kolam kitorang sendrik...siap pakcik jg kaunter tu dah kenal dah muka kitorang ni ha...siap budak2 dia kasik masuk free jek...ha sape yg untung? kitorang gaks kan???

so layantzzzz je la eh!!!!!!

5 tukang karut:

ez said...

wow kak..bestnye...kang ko ajo aku berenang ek..hheheheh

E-Marlin said...

Amboi seronoknya mandi, sampai ke malam tu...
Pandai ke awak berenang???

farah amoi said...

memang aqil nampak takut le memula tu
memang dia seriyes nye takut air ke?

wei..ko nye suka kat air
memang patut bukak pool kat umah sdiri ni


re: aku memang sifat semulajadi la
kenyang masa memasak
and, aku x kan makan ape yg aku masak
kalau aku makan pon...bile semua org dah makan semua
tinggal balance je...tu le habuan aku

ni turun dr mama aku ler...

ape ingat aku x reti masak ke
aku ni jenis...campak ape pon jadi
hahahhahha!!!

~~ciklinn~~ said...

wah syiok2..gi mandi2.... ko pun berposing dah ala2 artis dah ha ditepi kolam... hahhahahah

alahai best tgok gamabr akhir tu..... meriahhh

** yong ** said...

amboi..sakan aqil mandai..tapi nampak cam omak eh yang bona-bona sakan tu ha..hahahhahaha

enjoy kan..

chem takut air lah..cam ibunya ni jugak!

:(