WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

22 January 2009

bomoh aqil

Alkisah nyer mlm tadi...pas aje aku solat isya...tgk aqil duk sibuk main2 ngan tasbih ayah nyer...pastu dia duk pakai kan kat tengkuk dia...pastu duk baca2 n ngomel ntah apa-apa kat atas katil...so solat aku pon cam terganggu sikit la sbb gaya cam jampi serapah ke apa ntah budak nie buat kat atas katil ngan beber dia tu...


pas jek abis doa....aku tgk cam kelakor plaks gaya aqil nie...so aku capai camera n snap aksi dia...dia pon wat dek jek bila aku amik gambo nie...penuh serius duk ubatkan beber dia...cam gaya bomoh le plaks aku tgk...hehehehe lawak kan?

Aku x tau dari mana dia tiru aksi nie...sbb aku x penah le plaks ngajo dia wat cenggini...siap doa-doa n amik lotion tu sapu kat beber dia...pastu duk baca-baca ayat ntah apa-apa la....muka jgn ckp la..serius abisss!!!!aku rasa aqil tgh sembuh kan beber dia yg tgh sakit piut tu kot....hehehehehe

so layantzzzz je la eh!!!!!!!!!!!!

12 tukang karut:

farah amoi said...

tolong citer sket benda kat bawah ni
and citer kat aku balik!!!!

print? camne
murah gaks eh?

awat ko buat promosi
aritu kan ko dah dpt redeem kan

yantz-yeem said...

kak fara:
weh kak ko masuk jek...tapi entry yg aku duk promote nie aku disqualified!!!menci!!sbb kena masuk sekali jek...aku ingtkan leh ar masuk byk2 kali..hehehe sbb dia updet baru nyer review...

kalo ko join blogger review programme nie ko dpt le 50 4r free + 2 8r freee....aku nak yg 8R tu..tp x leh trima..sbb aku dah buat yg dolu...huhuhuh sgt sedih....

wansteddy said...

amboi ay.... kecik2 dh ada bakat jd bomoh... cenggini aku nk anto aliya berubat dgn aqil la.. kot2 sembuh eczema beliaw kekeke...

Mama_Aqish said...

yantz, kita pun ada masuk EOE, kita dapat 50kpg 4R & 2kpg 8R, jangan jeles....

Mama_Aqish said...

kalo aqil pandai berubat leh la ubat Aqish yang suka meragam..he.....he....

Mama_Aqish said...

Yantz, ada contest baru tau untuk blogger "THE LIL CALIPH" hadiah menarik tau jom la join...

E-Marlin said...

Sah-sah penangan tgk tv la tu....nasib dia tak wat menurun gak hehehehe...

aimi @ kamalina said...

uihh.....kecik2 dah pandai berjampi ker??? heheheeh..tak tahan tgk pegang botol losyen tu (losyen kan??)... konon2 baca jampi serapah la yek... aqil... aqil... mmg comei laaaa...

liwaniel said...

mana si aqil tau jadi bomoh ni..tgk kat tv kot..

meh amik homework kat rumah wanie ye

ez said...

emmm...kalo skit nak panggil aqil la..ehhe

~~ciklinn~~ said...

hahhahahhahahhahhahahahahahah siap tasbih bagai haaa.......

jacker said...

banwangqiang
haodanqiang
yanyuedao
zhenglongjian
longqiqiang