WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

15 December 2008

u're invited!!!!

Sesiapa yang telah menerima emel jemputan untk b'dy aqil sila reply ' join ' atau 'tidak join ' dgn kadar segera yea...sbb nak prepare goodies...takut emel yang aku hantar ada yg korang x dapat ke...harap maklum!!! so dgn ini aku menjemput la rakan -rakan blog yg nak join sama b'dy party aqil leh emel kat aku >>>>asoi80@yahoo.com
for more details. ok...

so layantzzzz je la eh!!!!

6 tukang karut:

farah amoi said...

aku x leh pigi la dikkk
aku kan jauh ni
tp aku nak goddie bag tuh!

ez said...

kak,aku dtang......hehehheee

wansteddy said...

dtg kena bawak makan2 ke? wahkahahahaha...... aku nak join taw. tp cm biasa, waktu lawatana aku xikut time.. main sukati je. sbb kitorg selalu lambat kekekek....

yong said...

ohhhhh tetiba tukor plan..mcm jadik je...

nanti2 kita suh kapok konpomkan semula ye!

BabyMama said...

yantz, bile nak tambah lagi satu....Aqil dah lama nak Adeq tu...he...he....

Miss Moon said...

wat kat mana nih yantz