WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

03 December 2008

~ family day @ sunway lagoon

Keesokan pagi nyer kan...kalo ikutkan aku mmg la aku x larat nak join fmly day aby nie...sbb pagi sabtu tu badan aku dah raser panas pastu suara mmg dah xde la...tp sian le plaks kat aby...aby ckp co dah bayo..kalo kita x pi nnti gaji dia kena potong plaks...ha tu nak menakut-nakutkan aku la tu....dlm keterpaksaan aku pi gaks arrr....sib baik baju2 smue aby dah tolong siapkan kalo x mmg haram le aku nak ikut,,,,hehehhe

tgk peta je la yea...masa nie anak buah aku smue nak main...last2 main kat wet area je..hahahah
Selebet nyer muka org demam kan....:(
Sampe-sampe je kitorang disuruh bekfast dlu....mmg best la kalo sunway nie masak...bekfast bihun ngan ayam jek..tp sedap beno le plaks bihun n ayam tu...so aku mkn pon cam org x makn 3 hari...duk 3x tambah ok!!!pas mkn ada la games smue..aku x join main pon cume amik gambo jek...tu pon aku x larat nak amik sbb kepala berpinar2...sbb tu gambo masa kat sunway lagoon nie x byk...
Grup aby dpt no.2 jek...

pas je telematch wat le xtvt bebas...aqil jgn ckp la yea...dia lagi la tgk air keliling dia...takut sungguh budak tu tgk air...langsung dia xmo mandi n main2 dlm air..tu pon aku kena bwk n peluk dia...ha jgn x caye ye...walopun aku nie demam tp anak buah aku si nisya nie dia paksa gaks aku main smue menan tau...aku naik slide yg terjun tinggi ya amats tu...Ya Allah aku mmg la suke tap nak jerit pon xde sore cam x best la kan...pastu kitorang main slide yg masuk dlm terowong gelap tu...tu mmg aku cuak siap istighfar byk kali...heheheh ngeri wooo...aby haram langsung xmo main n naik smue tu...hai sib baik la free kalo kitorang kena bayo mmg aku gigit ibu jari kaki aby tau!!!! aby mmg camtu dia gayat skit...smue takutttt...tu aqil pon ikut jejak ayah dia...ngan air pon takutsss...

so tu je la citer fmly daykitorang tahun nie yg x best langsung!!!aby tahun depan suh la co bwk pi pulau lagiks ok...x best la tempat2 cenggini....

so layantzzz je la eh!!!

4 tukang karut:

farah amoi said...

demam ape ke benda nye tu
semua games leh layan
ko demam gatal kot dikkk

woww..bes nye makan kat sunway tu.
dik, umah ko dekat ngan sunway?
awat x habaq
kalau x..aritu leh jumpa ko
leh tenyeh-tenyeh..sekeh-sekeh kepala ko tu

awat ler anak kamu tu takut yg amat kat air
tgk pool pon takut?
slalu nye dak-dak ni hantu air
berlainan sungguh aQil mu itu
dik..ko kena lakukan sesuatu la kat anak mu itu
pelik je
takut air..

~~ciklinn~~ said...

lor demam lagi ker yantz... ciannyer.. heheh mesti penng2 lalat jerkan masa kat sana....

wah sesuka hati kak farah nak tenyeh pale ko yerk.. hehehheh

eh kau duk mana yerk? minggu lepas aku ke sunway tu..

Jasfyra said...

hai salam kenal..
last year kampeni saya pun wat family day kt sunway lagoon..sangat ler xbesh...
awak nasib baik sbb bekpes sedap..
masa saya dulukan, xsedap langsung.plzzz ar..huhuhuuu

wansteddy said...

sunway!!!! aku sukaaa... tp kalo nk masuk time coti skoll ni sure tmbh2 mahal ek..