WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

24 November 2008

TAG~kisahmu kisah ku...

alkisah nye TAG ni pasal kejujuran..
( kita BOLEH tau ape tanggapan KAWAN terhadap kita ) copy paste je ayat dia...hehehehe


#01; - Sesiapa yang kena tag, kena tulis 10 sesuatu berkenaan orang yang meng-tag dia.
Contohnya aku, ditag oleh kak fara le...sape lagiks...

10 citer pasal kak fara yg aku tau le..harap-harap ckup 10 fuh!!!!
1- sbb dia selamba...
2- kenal dia sbb anak dia pon ada hujung darwisy...starting dr fotopages lor...
3- tau dia nie org kelantan...
4- suke perabis duit utk anak-nak je....utk kepuasan diri kata nyer!!!yo la tu...akak kan kayo...
5- apa lagiii eks...
6- suke buli aku....hahaha nie le contoh bulian dia...tag-tag nie la..xde kejo lain ke kak woiii...cian le kat adik mu ini....hwaaaaa....
7- suke dani & darwisy...sbb diorg cute & hencem cam ank mat saleh...( wah saleh tu nama bapak guwe...) hehehe
8- low profile...tapi suke belasah aje...ye ke kak? hahahaha..aku hentam je nie...
9- baik ati....suke ckp depan-depan...laser pon ye gaks kot...( ye ke kak ) pandai-pandai je aku nie....
10- fuh dah abissss.....hehehehehe lega......jgn mareeeee....


#02; - Orang yang kena tag kena tulis 10 perkara. about yourself.
adeiii...aku mg suke puji diriku sendrikkk!!!!hahahah jgn muntah darah yuk!!!
1- Aku mmg x suke wat keja last mins... ( x cam kak fara tu...asyik wat last mins je...) contohi lah adikmu ini...cpt2 siap kan task mu ini tau....
2- Aku nie mmg pembersih...hahah ye la tu...tp tgk la kat work stataion aku...sepah yarabbi!!!!tapi kat umh no sepah-sepah hokeyyy!!!
3- Aku nie rajin mengelap lantai....sakit mata kalo tgk lantai yg x bersih...adeii leh migrain woooo....
4- Aku nie baik kottt...x suke nak menghampakan harapan org....tapi aku byk menghampakan harapan somi ku...ekekekek.....jahat nyer!!!!
5- aku bukan le yg romantika d'amorrrr...tp suke menggediksss jek...
6- oh...aku dilahirkan di kl...umo 6 -12 tahun study kat perak duk ngan opah aku...pastu lari balik kl duk ngan mak aku...pastu balik perak balik belajo kat skolah tenik....pastu duk perak lagiks..masuk uitm...pastu keja balik ke kl balik duk gan fmly aku balik...kekeke tu le alkisah nyer...
7- cepat sakit kepala...salu beno yea...
8- aku seorg yg baik ati....lemah lembut....garang...ganas....mereng....( x caya pi ty ank-anak buah aku pasl maksu nyer yg sewel ini)
9- adik beradik ada 12 org...aku anak ke-9
10- mudah didekati...tp kalo mula kenal agak pemalu...dah lama aku akan jadi hentam kromox jek...sapa yg rapat ngan aku akn paham le...

ok dah la tu...kak fara pls pasnie jgn ngada-nganda nak ngeTAG daku lagiks..
ok aku nak TAG member opis aku nie..nak tau gaks apa yg diorg nak ckp pasal aku nie hahahaah...
wans & ateq...korang pls jawab tag aku nie hahahaaha....

4 tukang karut:

PuteriSatu said...

nanti akak buat muffin lagi sekali...insyaallah akak kirimkan tuk zan ye...? tunggguuu....

yantz-yeem said...

wah...time kacih kak...gurauan akan jadik kenyataan...hehehehe

farah amoi said...

hahhh......ni bukan cerita pasal aku nih!
ni lebih byk pd dok kutuk aku nih!!!
hahhahah!! thank yantz!..
ko kenal kak farah rupenye...
tp aku x KAYO yantz oiii
harap masim ler mulut ang!
aku cuma minah kilang jer...! yg berkerje shift!!!!!

ehh...yantz penah dok perak ker...?

masa kak farah kat poli ipoh dulu
slalu jugak ler g UITM perak nu
merempit sampai ke sana tuhhh
huhuuu......



hahahha...muka sengau tu A+++++
tp kan...more to kontrol ayu sebenarnye..
org suh buat muka tingtong....
bukan buat muka lawo...
konon ayu la tuh konon...!?????

tempek kat meja wat pe
mcm muka tgh berak je tuh
bek tempek kat jambannn !
larikkksss !

yong said...

hahahahaha kak farah ngamuk wehhhh!hehehehehe