WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

24 November 2008

TAG- aksi sengal ku....

syarat : snap mimik muka yg korang rasa korang boleh buat.....at least 8..... kalu kurang x aci yerk ...........
tepek ler kat blog korang yerk... lepas tu TAG ler lagi 5 org
Aksi muka ganassssss.....!!!tp still menten cun..hahahaha
Seperti biasa aku mmg x akan dan x sudi (cheewahhh) nak menghampakan harapan org yg suke nau nak mengeTAG aku nie...walopun skg nie aku tgh pening-pening dan loya-loya tahap gaban tetap aku gagahkan diri menjawab TAG dari kakak ku yang gilos ini...iaitu kak fara . Aku sekanrg dah x heran nak panggil or gelorkan dia apa-apa...cam dah rapats le plaks...walopun dlm alam cyber je yuk!!!!

Aksi jelir-jelir lidah...mmg faveret pose ahhhh!!!
Baca paper pon nak menggediks gaks...patut le aqil pon gedikss!!!
Masa minum pon sempat nak berpose gitus.....layantz je la...
Ini antara aksi sewel ku...yang ntah apa-apa ntah
ok cukup lebih 8 keping!!!aku kasik 9 keping....ha kak fara pi print tepek atas meja!!!hahahahaah....

sib baik le aku mmg org nyer gilo-gilos...mmg kemana je aku pie..aku akan snap gambo sendrik yg wat aksi mcm2...tu kira tahap boring gaban le tu...gambo-gambo nie masa aku o/station sengsorang...so mmg xde keja la kan..duk dlm bilik sengsorang pandang siling...pandang dinding..baik aku snap gambo aku sendrik...kira nie gambo ting-tong aku la...tapi still cam ayu lagiks...hahaha sbb aku mmg ayu....lariiiikkkkksss kang kak fara geget!!!! so layantzzz je la gambo aku yg tgh mereng sengsorang nie...mereng ada sebab tu....rinduuuu kat aqil le sebenar nyer!!!!


syarat : snap mimik muka yg korang rasa korang boleh buat.....at least 8..... kalu kurang x aci yerk ...........
tepek ler kat blog korang yerk... lepas tu TAG ler lagi 5 org


nak tag>>>>ateq, wans, moon, wani dan niza....

so layantzzzz je la eh!!!!!

2 tukang karut:

wansteddy said...

aku xmoh buleh dak???WAKAKKAKA

sudah pasti buruk muka aku nanti..huhu....

Miss Moon said...

yantz moon pun kena tag ek ....hik hik ..tak prasan pun . nanti moon buat kay