WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

07 November 2008

perabis duit ajo!!!

Arini kan ari jumaat...gomen kan rehat panjang....adusss aku nie memeng lomah la kalo nak kuar ari jumaat nie...sbb aku tau kalo aku kuar jek dlm sekelip mata wang pon akn mengalir kuar tanpa ditahan-tahan...salu ari jumaat aku mmg jaaaarang kuar tapi arini dah janji ngan member opis k.linda & ateq tuk window shopping kat sogo...
hiks diorg ye la window shopping aku nie mana leh ada istilah window shopping !!!mmg terus open the window & the door tuk menyopping...ok nak citer apa yg dah aku rembat tanpa kerelaaan hati hanya ikut nafsu sahaja yo!!!aku dah terbeli baju cotton nie...mmg aku usha lama dah nak bli tapi pulus jek xdo...so td sbb nmpk baju tu mmg menarik nafsu, so aku pon rembat le selai...rega baju kurung tu...rm 120 setelah ditawarkan...so kain dia best la..lembut pon lembut & ok....xpo la..dah lama x bli baju sendirik ( ayat nak nyedap kan ati!!!)

pastu masuk sogo mata dah pinar2...ada plak baju budak2 poney la mak pak mcm2 yg sales 70%..tp aku tahan nafsu xmo bli...cume mmg nak carikan baju utk aqil pakei umh ke nesri & baju tido dia...so alang-alang murah kan rembat le 5 lai...so total baju aqil je dah rm60 hinggittttt!!!


pastu gatal naik level ats tenampk kasut murahan tuk bajet aku...murahan pon murahan le...( ayat konon dah lama x tuko kasut )...so rembat le kasut yg berharga rm 15.90 ini..jadi lah kan?

huhuhuhuhu...bengkok dah den nie....

so layantzzz je la eh!!!

2 tukang karut:

farah amoi said...

aduyai yantz
ni mana azam aritu ni
kata nak jimat cermat
aduhaiii...mana leh tahan kan
dah ler sogo manjang sales

D.a.a.l.i.a. said...

salam.... hehe .. biasalah wanita .. memang naluri shopping sentiasa ada...