WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

06 November 2008

aqil ada kawan besooooo!!!

Ini lah beber baru aqil yg anty wans kasik aitu...tenkiu anty wans...wah byk le koleksi beber aqil camnie....cumel kan beber nie? yg kaler putih tu yg ade pakei tie kat leher tu....beso pon beso gaks..bih kurang sama beso ngan aqil jek...

aqil baru nak berjinak-jinak berkawan ngan beber baru dia nih....maybe beso tu yg dia susah nak peluk2 beber putih tu...skg dia duk asyik men lanyak-lanyak tunggang beber baru tu...ala-ala cam tunggang kuda je gaya nyer....
so skali lagiks...tenkiuuuuuuu very-very much for the beber!!!!!

so layantzzzz je la eh!!!!!

2 tukang karut:

wanie said...

byk nye bear aqil...besar2 pulak tu...

wansteddy said...

aku sungguh xpuas hati...begitu gumuksnyer haku...waaaaaa......

thanks beb...mmg sodap hingga menjilat sudu spaggeti ko wat... dipaksa tambah 2x ye puan2... mana xgumuks hakuuuuuuu