WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

03 September 2008

tempe goreng daging salai....

Ini antara menu yg aku masak tuk buke pose smlm...act nie bukan le menu baru..menu lama dah..mmg aku fav makan tempe goreng camnie...cume aku tambah sket kat tempe nie ngan daging salai yg aku beli & jual...sedap gaks masak daging tu campo ngan tempe...

Selain aku masak tempe nie aku masak ayam kari n sayo je la...masak simple2 je..3 jenis lauk dah la...nak mkn tuk berdua je...

tu je la nak citer...xde mood nak story sebab selsema tgh melanda nie..rimas raser bulan2 pose camnie kena selsema...wat poning kepalo je...

so layantzzzz je la eh!!!!

2 tukang karut:

farah amoi said...

wow...
pandai jugak yantz masak ekkk

mmm....buat & jual...?
yantz jual ke?

Ibu Emir said...

dulu i punyer maid ajar masak macam ni jugak, tapi dia tambah ikan bilis, cili padi n kicap.. sedapp!! anyway, feel free to visit www.ibuemirshoppingcentre.blogspot.com