WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

08 September 2008

Hasil rembatan @ PADINI SALES!!!!

PADINI SALES!!!PADINI SALES!!!!IT''S WORTH IT FOR ME!!!!

Wa...arini aku tayang kan hasil2 rembatan aku masa ari pertama aku pi sales padini nie...masa 1st day smue barang2 rega nyer RM 6 SAHAJA!!!! kedebum!!! mmg x disangka2...orang ramei bangat!!!beratur panjang x hingat donia!!!tempat sempit cinonet...so nak masuk area nak beli tu mmg kena Q...masa 1st day tu aku pi ngan cousin aku..sampe sana kul 11.30 camtu....amik masa dlm sejam je grap aje apa yg nampak...dan..tgk la hasil rembatan ku pada khamis aritu....

Baju nie tuk aqil pakei...lengan panjang ala2 cardigan...cute sgt!!!..rm6


Bertuah tul dpt beg padini nie...boleh la aku wat tuk beg camera!!!sgt suke ngan beg nie..still new...grap beg nie dlm keaddan yg baru & masih dlm beg sarung PA tu...rega...rm6!!!!berbaloi...
Belt tuk aku & aby...sgt bagus belt nie....rega asal rm39 camtu..memg yea pon...so kat w/se nie dpt rm6 je....jgn jeles yea!!! :)

Baju nie pun rm6 gaks....mmg ada 1 je...bertuah aku dapt ini baju...aitu tgk kat IOI baju nie 20 lebih gaks after less 70% !!!!tapi kat sini aku dpt rm6!!!

Suar nie act maternity punyer..to sbb murah dan ok...aku rembat je la..mana tau kot2 pas raya nie peknen so dah ada suar preggy kan? rm 6 gaks!!!

Nie baju2 aqil..ok sgt!!! leh la tuko2 nak pakei raya nnti...selai baru rm6...still gud & new!!!

ha yg nie jgn jeles yea!!jalet denim nie pon rm6 gaks!!!x caya memula..mmg bertuah aku dapat jumpe ini jaket!!!sukeeee nyer!!! amik size L...cun kan...close up sket...takut korang x caya plaks!!

pandangan penuh jaket atas meja....

Jaket bila digantungkan...amacam? cun kan???

nie plak baju T ala2 cardigan...pon rm6 gaks....

Suar Khakis nie pon rm6...gaks...mana nak dapet suar camnie rm6????berkualiti ok!!!still baru..masa nie baru kuar dr kotak...hepi nyer!!!


OK yg atas tu smue barang2 yg aku beli dgn rega rm6 di hari pertama...act ada la gaks baju2 yg aku belikan tuk anak2 buah aku cam kemeja lengan panjang yg rega rm6....tapi aku x sempat nak snap gambo2 sbb pas beli je terus agih2 kan kat diorang....kikikiki...so ari pertama aku spend dlm rm72...dapt 12 barang....

HARI KE-3 PADINI SALES!!!!
Masa aku pi nie..last day sales..ari sabtu...pi ngan aby dan adik aku...diorng pon teruja tgk hasil rembatan aku masa 1st day tu...so pi lagi sekali la tgk apa yg nak diborong...keadaan still sama Q panjang gile!!!tp aku wat cara jahat potong Q la...gila mati katak la kalo nak beratur panjang2 tu kan....sori la yea..ambo terpotong Q...kikiki....tapi last dy aku pi smue barang2 dah naik le plaks..masa 1 st day smue rm6..dah last day aku pi jadik..rm9...13...19...adeiiii apa dah jadik? tapi still berbaloi la kalo rm9 pon...

T.shirt SEED nie rm 9....

Kemeja MIKI aqil nie selai dah jadik rm9....tapi still baru...baru di top up masa aku rembat kemeja nie...sgt berbaloi...

Suar khakis MIKI tuk aqil baru rm9....kat IOI offer 70% pon 25 camtu....

So nie la smue hasil rembatan aku @ padini sales..2 hari aku pi....amat berbaloi...last day aku spend dlm rm57 camtu...ok la kan????


so layantzzz je la eh!!!!

1 tukang karut:

wansteddy said...

cun sey.. rugi aku x g sama... selaku kaki soping aku mengeleng2 kepala tanda xpuas hati.. wakakakaa... xpela.. jauh ma dr umah aku... next2 kalau ada lagi warehouse padini ni ko bgtau aku awal2.. leh aku terjah dlu sebelum subuh aku Q dah wkakakaa...