WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

12 September 2008

buke pose @ kfc

gambo2 nie dr kamera henpon ayah...

Semalam kitorang buke kat kfc jee...sbb mama penat tul nak msk..letih ya amat!!!!balik2 je kol ayah suh mintak ayah tapaw je la apa2 makanan & nasik...bila ayah balik je ayah ckp kita mkn kfc je la...
dah la masa nie piut aku sakit..2 hari sakit x tau knpa...

Kitorang mkn kfc kat dgn umh kitorang je..kat giant kinrara...sib baik x ramei org..so nampak kfc pon lengang je...tgk la aqil tu muka cam dia plak yg pose...cam x larat benau rupe nyer anak mama nie...

Mama mmg tingin nak raser kfc ayam yg perisa baru tu...mmg la sedap...ayah aritu xmo mkn nasik plak..dia amik ayam original set 3 ketul...

budak tecit nie plak mkn je la whipped potato tu...tu pon mkn x abis..menjerit je banyak...ntah apa2 ntah...mama belikan aqil set ciky meal sbb nak masuk contest tu..hehehehe

so kali nie tempek gambo ayah plak...asik gambo mama je kan...:):)

so layantzzzz je la eh!!!!

1 tukang karut:

farah amoi said...

berbuka ngan KFC...?

siannye dia aqil nangis
mesti dia bengang ngan yantz...jatuh kan botol² tu