WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

12 September 2008

bila ttraffic light itu merah....

Salu macam nie la aqil bila dlm keta...

Nampak x traffic light tu merah? aqil nie dah tau kalo traffic light tu merah dia akan cepat2 pi nak duduk kat ayah main stereng keta....dia tau kalo merah makna nyer keta akan benti...

Bila dia tgk traffic light tu ijo cepat2 dia nak pi kat mama balik...apa2 je la aqil nie...

so layantzzzz je la eh!!!!!

2 tukang karut:

Ayong said...

hahahahaha bijak lah dia...

wansteddy said...

haaa..jibik aliya...dak kecit tu kalau aku wait mie panaskn kete dia dh cari2 dh ayah nk mntk dukung.. kalau ayah dh stndby dlm kete dia dh mntk2 dukung nk main stereng..kecit2 dh pandai tekan2 hon kete...adoyla..mana la blaja aku xtawwww....