WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

22 August 2008

contest oh contest!!!

Masa nie kitorang tgh gilos wat contest slogan yg dlm mag...best wooo...brp kali ntah anto sms...harap2 menang la...

Sekarang nie aku mmg dah menjadi anak didik kepada tuan pengerusi contest kat opis aku nie...nama nyer k.pah...aku amat bangga tul ngan k.pah nie...sbb nyer dia mmg gilos contest!!!apa je contest smue dia tahu dan kebanyakan yg dia masuk semua nyer menang...paling2 cikai pon dpt sagu hati...tapi banyak gak le k.pah nie menang grand prize!!!jeles pon yea...salu menang dapat pi o/sea...huhuhuh...tingin gaks...tapi aku jeles sbg pembakar semangat utk aku pon join nak masuk contest as a hobbies....

Sonot kalo berada di samping k.pah nie...kepala dia asik ingat contest je!!!sampe aku pon dah terjebak sama....tapi aku nie masih lagi memgang title 'ahli yang lembab & malas!!" kekeke...walopun tuan pengerusi dah byk kali ulurkan aku borang2 contest yg tgh on going skg nie...aku still lagi leka...tangguh2 kan nak wat contest tu....last2 dah nak date line baru aku kelam kabut nak wat....alih2 langsung x buat!!!!

So aku pun konon nak berazam akan melibatkan diri dlam dunia contest nie...mana tau ada tuah ke...nasib baik ke...dapat le menang mana2 contest yg aku join kan? skg aku & seorang lagi ahli iaitu ateq menjadikan k.pah nie ikon contest tuk kitorang....harap2 badi k.pah yg salu menang contest tu terkena le kat kitorang yg baru merangkak nak mengorak langkah...Insyaallah....

so layantzzzz je la eh!!!!!

1 tukang karut:

farah amoi said...

woww...jap g...mama aQil menang contest baby terchomel
sbb mama aqil pon...ciut-miut lagi...
sure le menang..
hehehhe...saje merepek

adoiii
sedih dgr kisah aqil lupakan mama tu
ishhh
dia bukan x ingatkan kita yantz
itu satu tanda protes sbb kita tinggalkan dia tu
bebudak...majuk le tu


hahahha...pic kat belah kiri ni...yg aqil & aina tu
kat R&R tapah ke
( ke semua R&R ada ride tu ?)
darwisY pon ada satu pic camtu