WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

13 June 2008

aqil tarik kusi....

Actually nak tunjuk suar yg ayah pakeikan tuk aqil nie ha...mlm tadi pas kasik aqil mkn...dia beyak plaks...so ayah basuh kan le montot aqil n tukor kan baju & suar dia..yg mama plaks ms tu tgh sibuk basuh pinggan di dapo...pastu dengar le kat depan sore ayah ckp apa la suar aqil nie...dah sempit mcm nak balut nangka jek...hehehe lawak gaks tgk aqil pakei suar tu...mmm aku cakap x pe la ayah...dah mlm duk kat umah jek..bukan nak pi mana pon...tgk le..lawak kan suar aqil nie....

Hai mama apsal x kunci gate nie...kan aqil dah berjaya masuk ke dapo...kekekeke

Tgk!!aqil wat cenggini...leh pusing2 mama...(ptg tu dia wat gaya camnie la..ha sampe terhantuk kena gate tu..berdarah balik jerawat kat atas dahi tu)

Pas aje dia tgk ayah dah kuar dr dapo...aqil pon sibuk main tarik2 kusi...nie antara xtvt yg dia suke wat time kitorang melayan tgk tv...suke tul la dia menarik kusi tu...dah le berat!!!tersengih2 je....bertuah tul budak nie...aqil nie makin hari makin notty le....
yeah!!!aqil nak tolak kusi nie kat sana....1...2...3...!!!!!

yessss...berjaya!!!tolak balik ke sana..hahahaha...lalalaala...sambil nyanyi2 tu..lawak ler

mama sabor tau!!!jgn marah2 aqil...aqil x puas lagik tolak kusi nie...

eee...yahh!!!adei berat nyer ini kusi...pas nie berotot2 le lengan aqil kan mama kan?kan?nie exercise gaks tau !!!hehehehe

ok nie yang last sekali..sampe je kusi kat sana aqil stop eh...x larat dah....

so layantzzzzz je la eh....

2 tukang karut:

Miss Moon said...

Yantz lawak la suar Aqil ...tinggi la apak nyer angkat suar sampai atas darik pusat ...

Aqil ur so cute la my dear

~ farah ~ said...

yantz...sonok baca bloG yantz ni..
bab-bab rege minyak naik...bab anak...semua nye mnyeronokkan...
bile baca, rasa nak baca lagik!

hehhe..pandai betul cik yantz ambik langkah bjimat ekkk
so, slalu-slalu le tinggalkan purse dlm beg yantz..nanti leh pow Mr.Hubby slalu...
ahaks!

pasal aqil susah makan tu baise le
sama cam my darwisY sapai umo 2tahun dok makan puri mcm aqil tu
masuk je umo 2 tahun...makan nasi le...ape le...
tp still maintain slim...
bebudak...makan ni kekdg bile dia tingin or berselera je
kekdg tu, bile ade kengkawan je...
kalu dia x mo mkn...usah d paksa...
maybe dia dah kenyang ngan susu nye

lawo sluar aqil...cam nak g main snow je...
heheheh