WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

03 March 2008

Hsil rembatan minggu ini...

Minggu nie mmg minggu yg byk aku perabihkan duit...memang beli barang2 tuk aQil je la...ye lah dah lama x beli brg2 aQil...kebetulan mingu nie ada anakku nyer ware hs sales kat kg jawa, klang...memang berbaloi le sesgt memborong brg2 baby kat sana...mmg murah!!!mmg anakku lelong habis habisan kali nie...apa tah lagik diorg wat happy time plaks...so dalam 30mins dia lelong kasik harga turun giler2..cam bedak anakku yg botol beso 1btl rm5 kalo 2 btl rm10..baby bath free wet tissue 1btl rm7 kalo beli 2 btl rm10...pastu byk brg2 rm1 cam bra....panties..set mkn baby...botol...dan mcm2 lagi le...tapi mmg kena pandei pilih...smue nyer ok2...baju2 baby n toddler pon ok sesangat..bagus bila beli time happy hour...sbb sales girl tu mmg wat acara lelong melelong yang harga nyer menjunam turun!!!aku belikan aQil rompers baru rm10...pastu belikan dia beg ratatouille baru rm10 dari rm15...kalo tgk tag rega asal rm49.90..mmg original beg nie...compartment dia pon byk n design beg nie mmg comel.....mmg berbaloi sesangat!!!pastu t-shirt ratatouille 2pcs rm10..dr rm15...pastu aku beli set bottle warmer (blue colour ) rm10...baju2 baby 5 lai rm20...cap..stokin..brg2 accsessories baby rm3...so pada hari itu aku spend rm 104.00 dan dapat le brg2 sebanyak ini...mmm..ok sesangat kan?mmg puas ati!!!!

Ini la antara hasil rembatan aku di ware hose sales anakku semalam...total aku beli brg2 nie smue ialah rm104.00...bagus..bagus...stock bath n bedak leh simpan tuk setahun...kekek...

Ni plak antara baju-baju aQil yang aku beli...mmg aku aim tuk baju2 n suar tido jek...murah sesangat 5 lai baru rm20...actually mmg ada baju tuk pakei jenjalan yg cun2..tapi aku mls nak menggeledah mencari..sbb byk yg size 2 yrs...apa2 pon aku amat berpuas ati...

antara barang-barang rembatan...hahahah rompers tu cun sgt...baru rm10...

Ni la beg ratatouille tu..cun kan?baru rm10 ye...dari rega rm15....rugi x beli lagik satu...mmmm...

Oh ye..nie kasut adidas aku booking kat butik mydreams melalui online...masa ondway balik dr melaka aku amik sendirik pi butik mydreams yg baru dibuka 2 bulan di bandar baru bangi...tapi kasut nie beso le sikit...act kalo dak2 baya aqil yg badan dia beso mmg dah bley pakei...disebabkan aqil nie badan nyer tecit nampak gaya nyer mmg kena tunggu dia beso skit le nampak gaya nyer...lagi 2-3 bulan dah bleh pakei kot...kalo berminat nak order pi le ke sini... http://butik-mydreams.fotopages.com/?entry=1434254&back=http: kalo jadik members dapat lagik diskaun...hehehe...x rugi tul beli...kasut nyer pon mmg cun!!!

Kasut nie Saiz 25 Panjang Tapak : 16.5 cm / 6.5"


2 tukang karut:

farah said...

wowww...mmg berbaloi sgt hasil rembatan anda!!

jeles le...kat penang ni mana penah nak ada warehouse sales camni...

klu x, mmg sawan le ber shopping!

Ibu Baby said...

jeles2..hubby tak nak pg anakku warehouse..murahnyer..