WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

28 December 2015

Birthday aqil ke 9yr



" My Big hero is turning 9 already!!! Happy Birthday along!Harapan dan doa yang tak pernah putus semoga along menjadi anak yang baik,soleh & beriman,mempunyai budi pekerti yang tinggi,akhlak yang baik,jujur,kuat,rajin dan sentiasa menyenangkan hati mama dan ayah...tahun depan dah darjah 4..x boleh nak manja2..kena jadi abang sado dari segi fizikal dan mental...xmo majuk2 n kuat nangis!Mama, ayah, angah dan adik sayang along sampai bulan bintang kejora dan syurga hingga berjuta2 ribu lemon! luv u sayang!
note : kena gak tema starwars sebab anak den giler citer #starwars


Alhamdulillah genap 17 Disember 2015 aitu umur anakanda bujang beta dah masuk 9 tahun...alahai kecik beno ko along...tahun depan dah nak masuk darjah 4...badan cenonet macam budak darjah 1 jek...suh makan banyak2 xmo! penat dah mama nak jerit pekik suh makan still gak xmo makan!



Cake ni aku tempah kat member yg baru kenal2 kat FB..yang penting pembuat cake ni dok puchong je...haaaa senang nak beli cake leh amik je kat puchong..x yah nak pi tempah kat tempat jauh2..so ni kali ke2 aku order cake kat yom's cake ni...mmg cake nya super duper sedap n agak murah....


Biasalah sekarang kan musim starwars...so aqil dok layantz citer starwars ni kat tv...dah bebarapa episode dia layan...so kalini tema cake pun nak cake satr wars gak...sib baik sempat nak order hehehehehe...so birthday along tahun ni raikan kat umah adik aku je...ramai sepupu dia yang leh join tolong nyanyikan lagu happy birthday tuk dia...

Okes HAPPY BIRTHDAY Along!!!semoga sentiasa menjadi baby yang baik di hati mama dan ayah serta adik2...we ols love you smapai matik!


so layantzzzz je la eh!!!!!

2 tukang karut:

cikceriacorner said...

eppy belated besday aqil..mak Nye pon excited..heheh

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)