WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

26 January 2015

Teh Tarik Place @ ayer8

Assalam...haaaaaa dah bukak rupanya kompleks ayer8 kat putrajaya ni...ala kat presint 8 nunnnnn...aku pun baru tahu rupanya banyak giler kedai makan kat ayer8 nie....Ya Allah best2 plaks tu...boleh tahan la..happening gaks kalo nak makan santai2 kat sini...


Aku lak mmg bukan orang Putrajaya pun...nama je keja kat putrajaya tapi banyak tempat kat area putrajaya ni aku xplore pun sebenarnya...semedang je sesat!!! hahahahaha...so haritu aku n geng opis ateq n isha dah pening nak makan kat mana...asyik2 torpedo...asyik2 padi...hahahaha..so isha rekemen Jom mkan kat Ayer8...so kitorang pun melulu le cakap OK...pi makan kat restorang Teh Tarik Place nie...

 Alang2 mak buyung ateq dah nak tggu hari kannnn...kitorang bagi dia makan puas2..nanti dah bersalin kena pantang...x leh makan sesuka ati kan....Isha ckp specialnya roti canai n teh tarik...tapi sbb kitorang datang waktu lunch hour so kitorang makan berat sikit la....

 Tempat ok...view plak tasik...mmg santai...ruang dlam kedai pun menarik...so haritu aku order mee rebus..giler bapak mangkuk beso boleh makan 2 orang!!semput aku nak habiskan mee rebus tu...akhirnya walopun dah dishare2 ngan isha n ateq still mee rebus aku x habis!!!bukan x sedap..tapi sbb banyak sangat x larat nak habis kan...

 So pasnie ada tempat lepak baru la nak makan2...tgk area ayer8 nie cam banyak je kedai makan...okes nnti kita try usha makan2 kat kedai lain plaks...so far aku bagi 4 bintang dari 5 bintang untuk mee rebus...kwn2 aku lak order nasi goreng ayam berempah...pun diorng cakap sedap!!! boleh la tukar2 selera makan kat putrajaya ni kan.....

Huhuhu pasnie mak buyung nak bersalin dah...kureng sorang member geng berjimba....sedih :(



so layantzzzzz je la eh!!!!!


3 tukang karut:

Wansteddy Tales said...

tempat makan org kaya je tu hahaha... pergi sekali tobat xmasuk dah. kecuali time gaji ;)

yantz-yeem said...

hahaha time gaji le pegi tu wan...kalo x makan je la kat cafe bawah opis tu :(

ezwaty nor said...

akak 1st time g sana wan..heheh