WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

18 August 2014

RAYA KITA 2014

Yossshhh!!Ya Allah dah raya ke berapa la baru maw update??? haluuuuu aku ni manusia yang sgt2 super duper bizinya...hahahaha harini baru kureng bizi skettt sbb keja n program baru je settle!!! wahhh kalo nak citer pasal keja mmg buat aku stress!!! keja yang x penah habis n susah nak puas kan hati pihak atasan mmg mengundang penderitaan pada aku!!!



ok STOP IT!! hari ni x mo citer pasal keja...hari ni aku nak updet citer RAYA KITA 2014...wellll tahun nie raya yang paling BEST sgt sebab aku beraya bersama ngan kakak-kakak aku jek...amboi dek non kata adik badik ada 12 orang???yang ko beraya 3 family je apa ke hal nya??? hahaahaha...adalah kisah disebalik takbir...tu yang beraya sakan ngan 3 family je...family aku n family kak yong n kak andak aku...jgn main2...3 family je dah rasa HAVOC uols ditambahkan kelazatan dengan meg'KIDNAP' mak aku...hahahahah



okes x mo citer panjang2...tahun ni kitorang plan nak beraya di umh persinggahan kak yong aku kat Bandar Seputeh, Seri Iskandar, Perak. Sehari seblum raya kitorang dah ada kat perak...wat preparation apa yang patut...yang bestnya tema baju raya kitorang ala-ala nak serupa je kalernya...bukan nya kitorang berplan awl2 pun,,,,tapi x sengaja....so dah macam berkomplot le plaks....tu namanya family anak-anak pompuan mak aku ni sehati sejiwa :P hehehehee....




Biasa lah nama je raya apa yang x kecohnya kan??? ngan pangai anak2 buah aku ditambah pangai anak2 aku mmg suasana raya akan menjadi havoc lah!!seronok sgt sbb raya tahun nie aku lepak kat perak sampe seminggu lamanya...tu pun byk rumah sedara mara makcik pakcik yang x dpt nak pi....aterrr banyak beno sedara maranya...dari raya pertama sampe le raya ke-5 ibarat aku kelur pagi balik umah malam2 buta sbb beraya punya pasal...hahaha balik umh je smua penat terus tido ngan pakai baju2 raya sekali...

 

apa pun raya tahun nie mmg best sbb aku berkesempatan gaks jumpa kawan masa aku sek rendah dolu2...hampir 20 tahun lebih x jumpa...terubat rindu,....collection wit raya anak2 pun tahun ni nampaknya kencang gaks!!!hahaha rezeki diorang kan...mmg kitorang raya sakan la sbb raya ke-5 dari perak terus pi ke kulim, kedah umh mak sedara belah aby aku...ada wedding...so balik kL sampe hari ahad...haaaaa rasanya tahun nie lah aku beraya beria-ia ... x seperti tahun2 sblum ni balik perak pun takat 2-3 hari jek...kalini sampe seminggu...apa2 pun  mmg best!!!x sabar nak tggu raya tahun depan lak!



okes layantz je lah gambo yea...gambo mmg byk sgt nak tempel..tapi aku tempekkan mana yg ok n sesuai je lah yea....hehehehehe...



so selamat hari raya maaf zahir & batin...


so layantzzzzz je la eh!!!!

1 tukang karut:

Rai Ourkizuna said...

happeningnya raya korang.. berseri seri ko ngan baju raya ya.. hehe.. selamat hari raya~~!