WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

30 November 2012

YES!!! Pro Comper Tu seOpis ngan aku...

Yosssshhhh!!! aishhhh ni sesi nak melepaskan geram jap...ada le hamba Allah ni...baru2 ni dia PM aku dok tye2 pasal contest...sblum ni mmg aku ada join group contest kat FB..tapi group tu dah katup!! so sgl info pasal contest montest ni aku pun x bpe tahu sgt la...sbb aku ni bukannya giler contest sgt...aku bg tau dia aku ni bukanlah PRO COMPER...ramai lagiks yg Pro2 kat luor sana...aku ni takat anak berudu je kot x pun ala-ala cam biskut chipsmore..kejap ada...kejap takde je dlm dunia contest ni...sbb bg aku kalo aku ada duit TERRRRlebih aku join ..kalo rse2 duit tu x mengijinkan utk aku join contest so aku dok diam2...so maknanya di sini hasil contest bukanlah makanan aku...ngertik???

oh ye berbalik pada tajuk di atas...YESS!!! kat opis aku ni ada 4-5 org yg mmg kaki contest n boleh digelar PRO dah...mmg dah pro lah sbb hari2 ma$$$yukkk.. kalo x hari2 pun paling koman seminggu sekali mesti menang punyer...tapi apa effectnya kat aku??? xde effect apa2...syukur aku pun tumpang gembira kalo kwn2 aku menang besar ke..kecik ke..dah tu hasil kerja keras diorang kan?? ( bukan cam aku main2 hahahah )...so diorg layak lah menang...

Tapi Hamba Allah ni cam x puas hati le plaks...Beliau tahu yg aku ni satu opis ngan Pro-comper ni...so dia dok la nak korek itu ini dari aku..Hellllloooooo!!! satu opis sahaja..bukan satu kain okessss!!! x semua benda kitorang boleh share...so xde istilah satu opis/satu jawatan maka semua aku tau dari A-Z!!!

Aku yg satu opis lagi dekat ngan Pro-comper ni pun x berbulu pun..xde le plaks nak sakit hati ke apa kalo kwn sendrik menang..nak sakit ati buat apa...rse2 kalo tingin nak menang pi le masuk contest tu..yg nak iri hati sgt apesal??? ni x masuk pastu dok nak pot pet pot pet dok tye aku camner dia boleh menang eks? apa tips dia eks??? kalo dah masuk semuanya kretip habis yg x kretip ni xde can le nak menang...huhuuh...tak pun dia pakai org dalam kotttttt?? asyik2 diaaaaa je menang...asyik2 nama diaaaa je....camni susah le org lain nak menang!!! "...wahhhhhhhh boleh plak gitew...mmmmmm...penat nak layan org camni...last2 aku BOLAYANTTTTZZZZZ..

pastu boleh le plaks hamba Allah ni pertikaikan kenapa aku tak "like/ vote" apa2 contest yg member aku ni join...siap cakap aku x support ke??? well...aku ni gune internet hanyalah di opis..kat umh xde intenet ..kalo ada pun kena gune handset laki aku tumpang jap...so kat opis ni ada certain2 apps yg x boleh kita layari..so thats why le aku x boleh nak vote...ngertik???bukannya aku x support...kalo ada laman web yg aku leh access aku vote la...grrrr itu pun nak jadik batu api!! Pang dua das kang baru tau....

Anyway kita ni kalo nak hidup jgn sakit hati kat org...tu aje pesanan aku...so jgn tye aku / korek apa2 lagi kat aku..kalo nak tahu sgt / nak tips ke..pi le tye sendrik kat tuan punya badan...ok!! tu je nak bebel...dah le tgh demam nih huhuhuuhu...

anyway tahniah pada kwn2 aku mana2 yg menang kecik ke besar ke...syukur Alhamdulillah...gandakan usaha anda...x menang ( cam aku ) jgn sedih2...next time kita cuba lagi yuks...!!!

* note : dun worry aku akan RAHSIA kan nama mu dan tetap tersemadi selama2nya dlm hatiku...so x sesiapa pun akan tahu ko siapa...pasnie belajar istiqamah ye... :)


so layantzzzz je la eh!!!!



1 tukang karut:

hasniza said...

sape la yg busuk hati tu..