WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

07 November 2012

Owh Crepe Duyan!!!

Yossssshhhhh!!! eh korang dah rasa tak Crepe yg skg ni sedang hangat diperkatakan di fesbuk2 maupun di gerai2 mamak? ehhhh apa hal kat kedai mamak plak ni kan??? yezzzzaaaa!!! penangan semua org dok tepek kat wall masing2 gambo crepe duyan la...crepe mango la...crepe stoberi la...aku pun terkena tempiasnya!!!

Almaklum le benda baru...tengah panazzzz!!! mesti lah nak rasa weiii...kang kalo x raser org labelkan ketinggalan zaman!! x folo keadaan terkini...

So setelah mendapat info kat mana nak dpt crepe nih...akhirnya misi nak membeli berjaya!!! nasib baik lah tukang buat crepe ni umh nya dekat bonar ngan umh aku...!!!  jalan nak masuk simpang je :) syukur dekat!! pastu mmg crepe nya sgt2 le sodap!!! hai...meleleh bila teringt kesedapan crepe duyan ni..siap berebut2 ngan aqil tau!! x aci la aqil mkn 2 ketul...dini 2 ketul...aku setengah ketul sbb kongsi ngan adik...aby pun setengah ketoi gaks sbb kongsi ngan dini...mmmm terasa cam mlm ni nak repeat order lagi la...

Korang dah rasa??? sedapkan???

nak order? like je fesbuk D'Dapur Mai k!!!


so layantzzzzz je la eh!!!

1 tukang karut:

mariaariffbaby.com said...

huhuhuhu..mak buyong ni mmg teringin nak makan durian crepe ni..

oh.meleleh daku!