WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

09 October 2012

Gengmama shoppe @ hospital serdang



 Yosssshhhh!!! hari rabu minggu lepas gengmama telah membuka booth jualan sempena sambutan hari penyusuan ibu di hospital serdang. Tak sia2 apply cuti untuk meniaga hehehehe...memandangkan coti tahun pun dah tinggal serdak,tapi semangat nak berniaga punyer pasal, baki cuti yg ado tu pejam kan mata je la hehehehe...

 Alahmdulillah sambutan di hospital serdang sgt2 menggalakkan! bestnya kitorang berniaga...tgk le dari sepenuh2 meja. Masa nak loading barang2 pun jenuh gaks turun naik tangga beberapa kali...sbb barang terlalu banyak.!! risau gaks laku ke tak selimut kitorang nak jual ni??? ye lah kekadang aura -ve tu singgah gaks dlm diri ni...cam x confident takut barang jualan x habis...


 Tapiiiii...syukur alhamdulillah...tgk le gambo bawh ni...syukur...habis semua hasil jualan!alhamdulillah x sempat nak ke tghari selimut n barang2 jualan licin!!! tu pun ada gaks customer yg merungut nak jugekkkk selimut gebu yg sgt2 gebu tu :)...apa2 pun kitorang syukur sgt!!!! walopun berniaga kecil-kecilan tapi rezeki yg dtg tu besar ertinya pada gengmama!!!

 Stok baru mmg x sempat nak publish kat blog gengmama...sebab??? baru je nak upload barang dah habis diserbu org!!! kalo rajin sapa2 yg teringin nak merasa selimut gebu dari gengmama leh la add kitorang kat fesbuk yea...nak add ada link fb kat sebelah kanan tu...mmm pasni gengmama dah x sabar nak join booth jualan!

terima kasih pada biz partner aku rose yang sama2 sanggup bersusah dan besenang bersama untuk majukan biz nih!! hopefully pasni biz gengmama akan berkembang maju!!! korang2 tolong doakan ye!

Alhamdulillah syukur segala rezeki yang Kau kurinakan pada kami...


So layantzzzz je la eh!!!!


4 tukang karut:

UmiDanisH said...

Booth kita xdan nk amik gambo pun.. Selamat mju jaya yant

umidanish aka izzlynn

UmiDanisH said...

Booth kita xdan nk amik gambo pun.. Selamat mju jaya yant

umidanish aka izzlynn

UmiDanisH said...

Bestkan? Slmt maju jaya yant. Ada nk oder slimut tp xsmpt nk oder lol

Rose Khadijah said...

wauuuuwi....best kan meneaga kali ni..best best..berpulun angkot dekat 10 beg..last2 turun bawak 1 beg jer..yeayyyy...seronok..