WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

20 September 2012

tido hotel FREE area KL nak tak???




Yosssssshhhhh!!!!yey!!! aku dah berjaya membooking penginapan 1 malam di i-hotel nih...ala...area KL jek...xpe la kan...dah boring nak tdo kat bilikKU..RumahKU...apa salahnya sesekali kita tido kat hotel plakksssss....maklum le nak bercoti2 pulus dah kering sbb byk habiskan $$$  mse hari raya aitu...huhuhuhu...

Hotel ni kat KL jek...agak2 hotel baru kot sbb nampak design n bilik cam baru jek....wah best nih!!! nampak promotion ni kat FB..apa lagiks...jgn lengah2 kan masa...cepat2 GRAB ok!!! just LIKE, SHARE & WIN!!! heheheheh....pastu nak lagi cepat better call sendrik utk wat reservation!!!

kalo nak join masih sempat lagiks...pi je lah FB i-hotel...pastu ikut segala T&C yang disertakan...GOOD LUCK UOLS!!! wahhhhhh x sabar i nak tido hotel :)


so layantzzzzz je la eh!!!!



4 tukang karut:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

yantz, kita dapat gak free stay tu, tapi weekday je dia kata, yantz dapat weekend punyer tak?

yantz-yeem said...

dpt wikend anje...agaknya wikend dah full kot...

Rose Khadijah said...

da anto emel da..lom reply lagi..heheh..weekday pun weekday ler..

wanie said...

menarik ni..boleh try