WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

12 July 2012

Hasil Rembatan di KIKO ware hse sales!!!

 Yossssshhhh!!!! korang2 dah ke pi KIKO nya warehouse sales???? aku dah pi...aim mmg nak cari baju2 n suar tuk aqil la..nak gaks cari tuk baju dini tapi size tuk budak umo 1-3 tahun agak limited...kejap je dah lichin!!! huhuhuhuh...tapi aku sgt berpuas ati sbb aku dapat kasut KIKO ni dgn harga RM10...elok tau...bukan nya lusuh ke apa...cuma x letak dlm kotak je la...pandai2 cari yg elok n cari size yea :)

RM10

Sebagai salah seorang pirana aku mmg dah tau cara2 nak bershopping di ware hse sales ni...x yah rebut2...bershopping lah secara berhemah....korang mmg akan rasa baju cam ntah apa2 ntah...tapi sebenarnya baju2 tu elok...terlipat rapi...tapi disebabkan pirana2 yg ganas dtg menyerang maka baju2 dah jadik lunyai...

 RM15

sbb tu lah kat komen shopping n sales tu byk -ve komen nya....bagi aku la...ni lah nama nya warehse sales...harga murah korang kena pandai pilih barang...jgn kalut sgt...cooolllll jek...so far aku sgt2 puas ati dgn KIKO nyer sales kali ni...apa yg aku nak semua dapat especially pakaian tuk anak bujang aku tu...sgt2 menepati citarasa aku...

RM15

 Rasa cam dah byk jimat nih!!!! baju2 KIKO yg aku beli ni smue boleh pakai tuk stok raya...terasa sgt2 berbaloi....ada org lain pendapat kan??? kalo nak tau baju2 raya anak aku dari dolu sampai skg adalah baju2 made in Ware house sales!!!hahahahah...jenama branded tapi harga KIlang!!! tu namanya bijak berbelanja kan?hahahhaha...

RM15

Seluar2 nya xde lah suar lama...baru apa...aku suka pattern suar jeans yg cam nie...nmpk ganas sket...cumellll je kalo anak2 besar aqil ni pakai...terserlah kemacho-an diorang kan??

 RM15

 Ni antara baju-baju yg aku rembat plaks....baju2 byk yg ok...cume bajet je ciput hahahaha...rasa2 kalo sempat nak repeat lagi nih...nak rembat t-shirt lagiks...so far t-shirt KIKO mmg tahan lama ok...aku suka sbb kainnya tebal dan sejuk...

 RM8
RM8

Ni antara kemeja yg boleh dipakai masa raya....cun kan??? mana nak dpt harga cam ni???tepuk dada tanya selera....aku ni mmg bab baju anak2 mmg nak beli yg murah + tahan lasak + cun + ada brand ( sbb x mmpu nak beli kat butik )...hehehehe....

 RM15
 RM15
 RM15
TOTAL = RM130

Total semua setalah diberi diskaun sana sini...semua baju2 di atas adalah berjumlah RM130 sahaja...TUNAI...jom ada masa lagiks kalo korang nak pi...jgn lepaskan peluang keemasan ini...sampai hari ahad ni sahaja yea....

http://www.shoppingnsales.com/wp-content/uploads/2012/07/KIKO-WH-Sales-2012-July-208x300.jpg

happy shopping!!! :)


so layantzzzzz je la eh!!!!



5 tukang karut:

Mummy Ayu said...

wah ..berbaloi2....kemeja yg belang2 smart..

cikceriacorner said...

wow bestnye..nanti kalo aku da beranak ada ware house sale bgtau ek..hehhe

Jasfyra said...

bestnya..baju bdk pompuan umur 5-7 thn bnyk x rasanya?

atty's said...

berbaloi harganya ..banyak gak hasil rembatan.:)

wanie said...

bestnye..teringin nak pegi...kat puchong je kan..tapi sure husband tak nak..dia mmg tak minat pegi warehousale yg bersesak2..lagi2 nak kena bawak si sayyidah...dia mana nak kena tinggal..berkepit je ngan mama dia ni