WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

11 January 2012

jelezzzz la pulokkkkk!!!

Yosssshhhh!!! jeles...jeles....nak jugekkkk!!! x kira aku nak jugak!!hahaha nak apo wei?? hahaha...aku nak gaks peknen!!!wahhhh dasar nak coti berbulan2 je ye...hahahah...eh tak lah...aku ni baru je masuk keja...tapi aku happy bila rakan2 opis ada khabar berita gumbira akn membolat lagiks....wahhhhh sangat suka aku mendengar nya!!!tetiba rasa nak jugak!!!

Agak2 korang la kan...kalo aku peknen lagi tahun nie ada x org dok ngata aku???mesti ada kannn....especially budak2 opis la...mau dikutuk nya aku kaw2x!!! tapi nak la weiiii....sonot banak nie...bukan sakit pun!!!hehehehe....ok lah pada kawn2 yg bakal mendapat cahaya mata tahun nie tahniah!!! yang bakal perut memboncet pun tahniah gaks...rezeki tahun 2012 ramai plaks geng opis yg bakal memboncet kan peyut....so adik aku yg sorang nie bile lagiks nak menambah? hehehhehe....


so layantzzzz je la eh!!!!

4 tukang karut:

Fafau De Craft ( Zana ) said...

wahh...rezeki 2012... :)

CNN @ CheNamNam said...

dah la weii nanti haku cemburuu ngan ko...haku punyer had takat tiga jerk itu pon doc dah pesan kena jarak lima tahun lagikk ko...hukhukhukkkk sedihhh gilerrrrrrrrrrrr.....!!

harap-harap takder lah haku terbabas...kahhhh...

...sWeeT uMi... said...

betul ni...preggy ni best kan...comel je time tu hehehehe....

Ida said...

sape yg preggy tu kak?