WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

14 June 2011

28wks :: share gambo baby & video


Yossssshhhhh!!! skg nie usia kandungan aku genap 28wks dahhh maknanya dah 7 bulan la kan??ayooo lagiks bpe bulan je nak meletops kan???? nie dah masuk trimester ke-3...perasaan cam takut2 pun ada gaks...tapi aku leh wat rileks2 jek...sbb pegnent kali ni aku rse cam kuat sket...x mabuk...x letih...tapi skg kalo berdiri lama tu especially kalo menunggu ke...beratur nak membayo ke...ha mase tu lah dah rse2 cam nak pitam....

Ahad aitu aku pi klinik Jameaton kat equine seri kembangan....kalo nak scan 4D skg klinik tu wat hari ahad jek...hari biasa diorng x buat okes...ye lah mana taknya...sorang patient je amik mse hampir 40min tuk scan...mmg kematu gaks le nak menunggu....tapi sbb klinik nie murahan so hampir 2 jam gaks le kitorang anak banak melepak kat klinik tu...

  video

video 

so far mse scan nampak baby smue ok...tapi time aku scan gambo tuk 4D tu terbalik le plaks...aduyaiiii....sblum nie patient lain ok jek...bila turn aku gambo terbalik frust gaks le...pastu nak capture muka baby ngam2x pun x dpt sbb baby tgh sedap letak kaki n tgn kat muka....aduyaiiiiiii.....

okes lah dah masuk ank ke-3 ni bru 1st time dpt scan 4D...yg seblum2 nie x penah buat pun...kali nie terxcited le plaks...jom lah layan gmbo n video baby ni k....mmm nak tahu gender ke????hahahahaha....
rse2 nya apa yea???? biarlah rahsiaaaaaaaaaa.....kui3x!!!!

okes sket info pasal klinik jameaton nie kalo korang nak wat scan 4D harganya adalah rm80 sahaja...kalo nak CD tambah rm20...so total RM100...murah kan??? scan 4D hanya dilakukan pada hari ahad...better wat appoinment dlu la..kalo x buat pun xpe....kol no nie kalo berminat k!!! : 03-8944 2270


so layantzzzzz je la eh!!!!!

2 tukang karut:

mysha said...

besHnyEw kak.. rinDu puLak saAT2 tu.. eh akak dok kaT eQuine ker?? dekAt jerla kte ek...

ZSqueenbee said...

as salam..waaa kita sme mbulat la ni..hihi..sye plak hri ni masuk 8 bln..td bru scan..kple dh kt bwh..hope xnek blk..hihi..

nk wat 4d tp cam tkut jew..huhuhu...tp dh amik num kalo nk leh try g tmpt tu..tankz info yg baik..hihi