WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

01 June 2011

@ kelantan: bertugas menjaga pameran

 Yosssshhhh!!!actually kitorang pi kelantan nie sbb ada pameran sambutan hari belia peringkat negeri kelantan....baru2 nie himpunan sejuta belia kat putrajaya kan???korang pi tak??act jabatan kitorang pun terlibat sama....so far sambutan peringkat kelantan nie sgt2 mengagumkan...ramai gaks org yg dtg ke booth kitorang...

 Bos kitorang steady jek tiup belon tuk bg kat budak2...aku larat tgk je la...sbb mmg xde daya nak tolong meniup...kang bukan belon yng meletops...perut aku yg meletop kakakakaka...

 aku n faza...kitorang gilir2 gaks jge pameran nie...kalo rse dah penat jge kaunter depan, kitorang melepak pi kaunter belakang...

 sonot nya bile smue barang n bahan2 terbitan yg kitorang bwk habis diberi pada smue orang ramai..kebetulan mmg ramai yang berminat ngan risalah2 n bahan2 terbitan yg kitorang edarkan...sbb byk info2 yg dapat dlm risalah2 tersebut...mmg susah nak dapt...limited edition hanya ada kat jabatan penerangan malaysia sahaja yuks...

 kat sini gaks aku berjaya mendaftar menjadi ahli belia negara....n aku dapat sijil penyertaan....beshhhh!!!
 Ini adalah hari terakhir pameran...lepas jek VIP rasmikan pelancaran majlis tersebut kitorang pun dah rse lega...berbaloi kitorang wat pameran selama 2 hari sbb org ramai n xde lah boring sgt tggu org dtg kan?/mmg sentiasa jek ada org mengunjungi pameran kitorang...kiranya pameran kali ni berjaya lah!!!

Syabas pada rakan2 pasukan BKVS!!!gud job!!!kita rakyat 1Malaysia!!!yiiiibabaaaaaaaa....dah x sabar nak bershopping...tggu entry jln2 n bershopping plak yuks...


so layantzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

mariaariffbaby.com said...

gigihnya bertugas even dah sarat..
:)

Rai said...

gagahnya yan...siap boleh outstation lagi..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya kita tak pernah join event2 lagui ni