WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

27 May 2011

Day 1 @ kelantan : siapakah jejaka hitam manis ini???

 Yosssshhhhh!!!dah hampir seminggu lebih nak masuk 2 minggu aku x updet2 citer pasai otstesen ke kelantan kan? janji konon nak updet...x gaks..amklum le aku bz ya amat!!!!nak pilih gmbo satu hal..kena pikior betul2 muka yg mana nak masuk dlm blog nie...sbb terlalu byk sgt gambo!!!! okes kalo dlm blog list mesti gmbo 1st yg akan kuarkan???dan dlm bloglist korang mesti nmpk gmbo jejaka hitam manis nie yg akan nampak dulu kan???hehehe ini gambo mmg ikut urutan...sbb tu muka jejaka nie kuar dulu....nak kenal dia???dia adalah abg suhaidi aka pilot van kitorang yg bwk kitorang ke kelantan dgn selamatnya!!!sgt berhemah dan lemah lembut abg suhaidi ni bwk van..mengalahkan keta kuda!!!sampai sakit vontots mak buyung nih...hehehehehe....

 Okes nie aku la....antara penyeri yang menyerikan sepanjang perjalanan dari KL-Kelantan....hehehehehe...

 Penumpang ke-3 wansteddy lor....x kan x konai kot???heheheh dok sebelah aku dlm van...sma2 merasai kenangan berkuda menaiki van!!!

 Yeah ni big boss kitorang...pn.zaiton..tapi aku panggil k,ton jek...our mommas...kalo kitorang kenyang dia bg mkn gaks..kalo kitorang lapor pun dia bg makn gaks hehehehhe...

 Nie big boss gaks...somi kepada k.ton...en.latib..jadik ass pilot dok depan.. baru start enjin dah berdengkurrrrr hehehehhee....

 Yeah nie hero seantero yang jadik pengawal kitorang di mana2 sahaja iaitu ;anje' aka faza...dia lah jadi paparazzi...cian...muka kiotarang je byk dlm camera hahahaha...muka dia limited jek

 Okes hari pertama gerak dari kl kui 1030 pg cenggitu..kat opis mmg dah siap2 bekpes...so teruskan perjalanan...dlm kui 12 camtu singgah kat kedai makan farhan nie..tuk belasah makan nasik tghari..pd hal perut still kenyang lagiks...kat sini makn nasik campo yea...rse2 masa nie still kat area pahang...x ingt kat daerah mana...

 Teruskan perjalanan...dah sampe kat mana ntah..stop jap tepi jln beli kuih akok n bahulu...sgt sedap!!!!makan lagiks dlm van...sampe dah senak2 perut...hehehhe

 nie lah ghupe kedai akok kat tepi jln tu....

 makan akok dlm van..nikmatnya sebb still panas lagiks!!!pe lagiks kat luor dah renyai2 kan...mse nie pun aku x sure dah sampai mana dah...

 x sampai sejam benti kat gua musang melantak roti nie plaks...masa nie kui 330 ptg kot...siyes 1st time mkn roti bakor nie ngan kaya n planta yg sgt2 sedap rsenya!!!pekena plaks ngan air tea panas...perghhhh!!!!! laju je mkn walopun perut still kenyang....

 Makan...jgn x makan....big boss yg belanja hehehehhe...

 Dah isi macam2..perut pun nak kena la buang apa yg patut...singgah petronas area mana ntah...pi rest jap solat bagai...van pun nak kena isi minyak...ingatkan masa isi minyak xde nak makan lagi...rupa2 nya???
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
..

.

 heheheheh...mkn kopok n minum lagiks.....hahahahha..kan tadi baru je lepas melantak roti...camnie benti 10 x gerenti asyik nak ke toilet jek...hahahaha...x silap aku mse nie kitorang kat krai kot....masa nie baru kui 6ptg...so teruskan perjalanan yg agak lama nak sampe ke KB...jenuh dok dlm van tau...

 Okes dah sampai KB pun kui 8 mcm tu...sblum cek-in hotel...kitorang mkan mlm plaks...kali nie mkn nasik aym kukus...perghhhh sedap gilos!!!!

hari pertama perjalanan adalah agenda makan sajork yea....sbb tu bila dah mlm muka aku dah nampak kembang sbb asyik melantak jek...hahahaha..so cek-in hotel...pastu trus tidoooo..penat...

citer esok ? kita citer nanti2 yea..amik Q dlu hehehehhee


so layantzzzzz je la eh!!!!

4 tukang karut:

Wansteddy Tales said...

blm blk KL badan dah naik setambun macam belon. pelik haku cmne k.ton n e.latib leh maintain gitu je. tangki stabil. hahahah... kita ni jarang p pameran mmg dpt kejutan la makan3 je sepanjang hari. hahaha

tiha said...

wah bejalan...best nyer...

ummirayyan said...

kak eton memang da besh..
memang kenyang kalo ngan diorang tu..murah rezeki mereka..

Rai said...

besnya asyik makan je..heaven sungguh...