WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

14 April 2011

KOrang penah wat SPOTCHECK skul anak tak???

Yosssshhhhh!!! aku tgh memikirkan apakah perlu aku pi skul aqil tuk tgk apa yg dia belajar kat skul...korang penah tak pi saja2 masuk kelas anak korang nak tgk apa yg anak korang belajar???serius aku tgh buntu ni nak pi ke tak...sbb semenjak aqil dah masuk tadika aku x penah pi tgk dia belajar kat skul tu camner...pagi2 aku tak antar dia..ayah dia je yg hantar..apa2 hal ayah dia je yg berkomunikasi ngan techer dia..kalo ada apa2 ayah dia je yg tye...so far yg teacher dia komplen pasai aqil ialah aqil x siapkan home work..aqil kena byk wat revision kat umah..parents kena salu ajar dia kat umah..bla..bla..bla...pastu kat skul teacher ckp aqil ok..dgr cakap...x byk songeh..cuma lambat sket nak buat sesuatu..org dah jauh belajor dia still terkedek2....adehhhhh....

so korang rse2 patut tak aku pi tgk aqil kat skul dia? patut tak aku wat spotcek tiba2 terjah class dia???camner eks??aku xde experience bab terjah2 nie...sbb aitu aku terjah neseri diorg tiba2 aqil menangis nak ikut aku...jenuh plaks pengasuh dia pujuk....mmm camner eks???


so layantzzzzz je la eh!!!!

7 tukang karut:

mama tisya said...

try la p tgk camner....kita pn slalu antar time pg..kdg2 ayahnye antar..tk pernh gk terjah time blajar tp so far so good

ummirayyan said...

kalo saya, saya terjah kak..
tapi mental kene sedia la..kene terima ape yang kite nampak tu..if la menda tu tak best dimata kite,saba bebanyk & slow talk la ngan cikgu nye tu..

Puteri Satu said...

aqil sekolah mana?

yantz-yeem said...

amy:tu lah rse cam nak pi aje tgk...

yantz-yeem said...

rose: bab kena kental tu no hal..so far bile dah pi mb rse lega sbb dah tgk apa yg anak belajor n wat kat skul kan...selagi x tgk ni yg runsing kpla nih...

yantz-yeem said...

aqil skolah tadika krista

liwaniel said...

ok je kalau nak terjah..tapi ade certain2 skul tak galakkan dtg time tgh belajar..takut ganggu anak tgh belajar..

tapi ok jugak kalau terjah..leh tgk2 anak belajar ape kat skul..macam si irfan ni bila ditanya kat skul belajar ape, dia asyik cakap tak belajar ape2...hmmm..sedangkan byk je dia belajar kat skul tu..hehehe