WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

03 March 2011

apa yg best kat MY DEAR ware haouse sales???


Yossssshhhhh sales my dear kembali lagiks.... boleh dikatakan tiap kali mydear nie wat sales aku x penah x pegi..mesti pegi walopun x aim nak beli apa pun kui3x...suka tgk apa brg yg baru n best..pastu suka tgk harga yg sgt2 le murah especially tang display item...heee geram jek!!!!! mmg kebayakan brg2 anak2 aku nie mmg brand MY DEAR...sesuai ngan aku la..aku nie bukan lah org yg giler branded nak beli yg mahal2..aku beli ikut kemampuan aku...bagi aku mydear barangnya sgt2 berkualiti dan tahan lama...okes meh aku senaraikan apa yg aku beli n guna dengan brg2 jenama  my dear nie .....

BUGGY STROLLER....
Buggy nie dari umo aqil setahun lebih sampai skg masih elok lagi..roda dia pun still ok n xde la jln sekat2...aku beli display je masa nie...x silap beli tahun 2007...mmg dah merata aku lenjan gune buggy nie...sgt selesa n best bila guna..nak tolak pun smooth jek...sampe la dini lahir dini pun merasa pakai...tapi baru2 nie aby terhentap kuat sgt ntah camno bahagian lapik tempat baring tu koyak sket..act boleh je nak guna...kena jahit sikit la..sbb kalo dini baring kain tu cam dah terbukak..utk keselamatan kitorang simpan dolu buggy ni..nak jahit ntah bila la...so buggy nie dah digunakan 4 tahun!!!sgt puas hati walopun harga nya hanya lah rm70 sahaja!!!!!murah kan???

ROCKER


Rocker nie beli tahun lepas...still elok lagi cuma aqil ganas sgt tang hanging2 tu dah tercabut le...so mmg camtu lah kan..kalo ada je benda tergantung aqil mmg dengki...x tau aku letak mana...rocker nie pun murah x silap aku beli harga dlm rm90...besor pun besor..tegap pun tegap..sampe skg dini masih dok dlm rocker nie..tapi kejap2 dia bangun dah besor le katakan...so pasnie x yah beli rocker lagiks...simpan tuk adik dini plaks eh!!!

BASIKAL


Basikal nie dibeli sempena hadiah besday aqil yg ke-3 tahun...smape skg masih ada..cuma rse cam nak beli beskal yg beso sket la..kondisi beskal nie hampir ranap sbb rantai dah putus..roda tiga yang kat belakang dah tercabut satu hahahaha...so tempang le...beskal nie x silap aku beli ngan harga rm90...cap My dear gaks...

BABY CARRIER


Baby carrier cum car seat nie adalah item pertama yg aku beli kat MY DEAR sales...dah 4 tahun dah masih elok n masih lagi aku gunapakai...kondisi mmg tip top..kain n span masih elok lagi...kaler pun cam baru...aku sayang giler carrier nie sbb mmmg sgt2 berjasa...mmg berbaloi melabur hanya RM80 utk satu benda yag tahan lasak n tahan lama!!!! :)


CAR SEAT

Car seat nie pun dah lama n masih elok lagi dlm stor...sket lagi mmg kena kuarkan le utk dini pakai pulak..maklum le baby carrier tu dah sempit utk dini...badan minah tu kan gumuks n tembam hehehehe...car seat nie baisa jek tapi aku suka kaler n pattern dia...nampak tegap...harga masa beli ialah rm80 sajork!!!!berbaloi sbb leh pakai turun temurun...

WALKER


Walker nie beli tahun lepas gaks...sgt le murah!!! hanya RM10 jek..aku x beli yg mahal2 pun sbb bajet nak pakai kejap jek...rupa2nya terpakai sampai skg..bukan takat dini je yg dok dlm walker ni...abg aqil pun penumpang setia walker nie...pantang tgk adik nya x dok dlm ni..cpt2 dia masuk dlm walker ni...tahan n tegap walopun aqil drive walker ni mcm mat rempit!!!music still ok...cuma kena tukar batteri baru la tuk bg dia bunyik balik...cuma cam biasa kalo ada toys yg hanging2 tu mmg kejap je tercabut....

SAFETY GATE

Kalo nak beli safety gate belilah di MY DEAR...mmg murah..nak yg biasa2 mcm aku beli ni or nak yg canggih manggih mmg dijamin murah!!! safety gate nie aku beli x silap rm85 kot..dah lupa...cam aku kan smue nak murah je...so aku beli yg biasa2 jek..xde lah nak canggih2 janji anak aku x leh melepaskan diri nak ke dapur!!!hehehehe...

ok lah act byk benda yg aku dah melabur kat MY DEAR nie...kalo nak list kan kat sini mau berjela2 entry aku ni kang...tu x termasuk benda2 kecik2 cam tilam la...bantal la..kelambu la...toys la..baju la...mcm2 okes..mmg kalo pi mY dear nie sure balik tgn x kosong...mesti ada jek yg aku beli....

di sebabkan my dear nie dekat sgt ngan umh aku...so bile2 masa je aku leh nak pi...target kali ni nak beli safety gate, baby chair, beskal baru aqil n tolo car tuk dini...tapi tu lah wikend nie aku kena balik kg plaks..wikend lagi satu kena o/station..x tau la sempat ke nak pi huhuhuhu....

okes tuk sesapa yg 1st time nak pi sini meh aku bgi map kat korang...

pastu kalo korang masih lagi blurrrr apa yg MY dEar sale nie jual korang leh la pi website dia  klik kat sini MY DEAR ...kalo tgk harga betul mmg korang gigit jari la...tapi kalo harga ware house korang akan cabut jari heheheh...siyes murah...pastu tips aku la kan..kalo nak berjimat n kalo korang jenis x fussy...pe kata korang sampai2 je korang belek2 dulu kat display item...lagi murahhhh!!! bukan display tu brg dia x elok ke apa...cuma ada defects2 kecik je..cam kotor la.. or kekadang mmg xde defects langsung!!!

okes nie smue details ok..aku letak kat bwh nie korang leh cek-it-out!!!!

Baby & Children Products


Products Offered
High Chair
Bouncer
Stroller
Walker
Carseat
and more

Terms
Cash and Credit Cards

Time: 9am – 7pm

Location (Tel: 603 8060 0093/95)
34 Jalan Meranti Jaya 10
Meranti Jaya Industrial Park
47120 Puchong
Selangor Darul Ehsan Malaysia



Pastu kalo rasa2 berbaloi ke tak kalo korang nak pi sini...korang leh la baca segala komen or kutukan kat SINI...so korang leh gambarkan keadaan kat sana nanti...

okes selamat bershopping!!!!

so layantzzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

Izzatul Iman said...

sayangnye kat selangor...

nak cari car seat dan stroller lagi satu...dah ade satu kat rumah, tapi tak cukup...huhu...

☆ lieya latif ☆ said...

wah bagus....yg penting tahan lame...branded ke tak branded ke belakang cite....aku camtu laaa...kalo yg branded tu harge okey aku belilaaa...kalo harge mahal semacam, baik aku cari alternatif lain....leh jimat gitukan....

liwaniel said...

dah start ye mydear warehouse sale ye..nak kena pegi ni..stroller dan safety gate dah jahanam dikerjakan budak2 ni...boleh bayangkan stroller dan safety gate boleh patah budak2 ni buat..hehehe..ganas2