WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

29 March 2011

won grand prize Pa & Ma - E2L

 Yosssshhh!!! selamat ceria pagi nie...heheheh okes mmg aku ceria pun skg nih...okes ini lah entry yg aku nak share kat korang smue...bukan nak eksen eks...sapa lah aku ni banding ngan org lain yg byk mennag hadiah tu kan....aku yg baru menang seciput nie dah rasa happy bangat!!!!walopun hadiah ni utk anak2...hehehe..syukran!!!

 Actually jumaat lepas aku telah menghadiri majlis penyampaian hadiah peraduan kumpul & menang E2L anjuran majalah Pa & ma...actually peraduan nie berlangsung tahun lepas dari bulan jun- disember...dan baru bulan march ni diorg kol n bagitahu aku adalah salah seorang pemenang utama...

 Ada 4 pemenang yg mendapat set mainan bernilai 2k...tapi x sangka aku adalah pemenang grand prize!!!agak kaget kejap sbb hanya aku sorang yg di interview pada hari itu...agak blur kenapa aku sorang je yg budak tu interview..siap aku tye soklan bodoh kat adik tu...n adik tu cakap akak pemenang grand prize so kitorang interview akk je lah....ooooooo...heheh..rugi nya x bwk dini masa ni...smue org dok sibuk tye mana anak? kenapa x bwk anak? eh boleh bwk la....mmmm aku ingtkan majlis nie kejap jek...sempoi2 gitu jek...x sangka boleh bwk anak n family...cissss rugi sket tang situ...huk3x!!!

 ini adalah antara hadiah yang pemenang akn dpt..kat ats meja tu adalah hadiah utk pemenang saguhati...comel tau patung tu..ada magik...kalo tonggengkan patung tu akn jadik dolly lelaki...kalo tegak kan akan jadik dolly pompuan....aku ingtkan aku pun akn dapt sejibik patung tu..tapi x dpat huk3x!!eh tamak plaks eks....

 okes ini adalah pengacara majlis pada hari itu...aku x tau nama nya...comeiii je budak nie...mse makn aku semeja ngan dia..asyik la borakkkkkk je..maklum la aku ni kan peramah tetiba...hehehehehe...

 ini adalah ketua editor majalah pama eh ye ka???aku pun x ingt nama...sgt2 sporting n baik hati....sukerrrrrr!!!!

 dan ini pula adalah chairman E2L yang sponsor hadiah untuk contest ini...sgt2 lembut n baik hati....sukerrr gaks..siap ckp kenapa x bwk baby...huk3x!!!!lagi lah aku sedih....

 okes sei bergambo plaks....bergambo ramai2 tuk kenangan...aku x kenal pun pemenang2 yang lain..tapi yg nyata pemenang smue adalah dr seluruh malaysia okes!!!!ramai pemenang sagu hati x mari amik hadiah sbb smue nya jauh2 belaka....

 tahniah pada smue pemenang!!!!x sempat nak berbual ngan diorg sbb smue sibuk ngan anak masing2...sbb aku x bwk anak...aku pun bermaharajalela lah mkn mengenyangkan perut bersama anak buah aku heheheehe...sambil2 tu borak2 ngan org2 karangkarf!

 alhamdulillah rezeki hadiah tuk hari jadi dini...ini lah hadiah yang paling termahal tuk birthday dini....bernilai 2k!!!hehehe...hadiah nie aqil n dini kena kongsi k!!!main sama-sama...jgn gaduh2...

 set mainan nie bak kata cahirman E2L tu dah boleh bukak taska dah....heheh sbb yg nie mmg complete set tuk development minda budak2 nih....sgt berat ok kotak tu...mcm2 ado...aku pun belum study apa benda nya..tapi nmpak sgt2 best...x sabo aku nak main ngan aqil n dini hehehe

ni lah isi dlm kotak tu...setiap benda dlm tupperware nie mcm2 adooo..aku pun x paham nak main n gunakan camno sbb x bukak habis...yg nyata berat2 belaka....mmg kalo aku nak angkat sorang x terdaya dek bedan le...

 ada cone..ada gelung...ada mcm2 la...yg best nya siap dpt carpet...hehehe baru plan nak beli matt tuk letak kat play area budak2 nie...alang2 dpt free dah x yah beli lagi....carpet dia pun cute jek,....

 okes ni schedule yg telah di susun utk menggunakan set permainan ni...aku baru bace sekali imbas jek...lom tgk sepenuh nya....set nie act tuk pendedahan kepada taska/ tadika kpd kanak2 utk merangsang kan minda...so bila dah ada set nie aku terasa umh ku ibarat taska dah hehehehe....

 okes lah plan nak main wikend nieh...harap2 aqil n dini enjoy lah main set menan nie...akan ku gunapakai sepenuhnya....sbb lagi sebulan pa&ma akn kol tuk testimoni....

lastly thanks to Pa & Ma n E2L sbb sudi memilih ku sebagai pemenang...oh yea skg pun Pa & Ma ada wat contest cam gini gaks...so hadiah nya agak lumayan gaks..so jgn lepaskan peluang korang join yea!!!

so layantzzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

murah rezeki ko yantz...rezeki anak dlmperut...rezeki dini...rezeki si aqil...ini mcm setahun pencen beli mainan ni hihihihi....glamer ko...sure masuk pa&ma next keluaran nie....

wei ko ni maintain jek kurus, tak cam preggy pun ko....cun jek aku tgk!!~

Intan said...

Wah bestnya jd pemenang utam...hadiah pon menarik!

BTW nama ketua editor tu Kak Liza, mmg peramah kan dia ;)

Rai said...

jelesnyaa...nak jugakkkk..