WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

11 February 2011

perancang terbaik untuk menjayakan MISI

Yossshshhh esok dah cuti kan...so dlm kepala nie pikir kan esok pagi2 buta aku nak angkut anak2 aku bwk pi mandi kat pool...nak pi mandi pagi sbb mls nak mandi ptg nanti dah melarat ke mlm....

so plan balik2 je keja arini...benda aku nak buat hingga siap sampe malam ialah :

1) basuh smue baju2 n sidai siap2..-esok pagi2 buta tarik je ampaian tu ke tengah2 laman supaya matahri dpt keringkan baju dgn cepat...

2 ) basuh smue blanket n cadar - sbb dah hampir 2 minggu aku x basuh cadar n blanket sbb cuaca 2 minggu lepas asyikkk la hujan...so kena basuh smue...xmo bwk pi dobi bajet dah pokai hahaha..ye ke????

3) vacuuummm umah siap2...

4) lipat baju siap2....

so bila keja2 nie yg patutnya aku buat hari sabtu settle mlm nie...esok pagi leh la aku jlnkan aktiviti aku plaks...xde la rse terkejar2 nak buat itu ini kan???

plan esok ( sabtu )

pagi : bwk budak2 nie pi mandi pool....pas mandi nak pi pasar bajet nak masak kari kepala ikan..harap2 berjaya!!!

tghari : dah masak settle mkn smue nak tido jap...

petang : nak mulakan sesi melukis...sbb keja smue dah settle so ptg - malm aku free...xmo lah kuar ke mana2...nak lepak umah je...( boleh percaya ke ???)

malam : lepaking di rumah yea...azam xmo keluar..kalo kuar pun mb suh aby je la visit mak nya kat spital..aku rse aku nak rehat kat umah....layan anak2..letih gaks sbb tiap2 mlm kitorang pi ulang-alik ke spital...

okes itu planning aku tuk esok..ahad x tau nak watpe lagi..tapi NOOOOOO shopping ok!!!hehehehe...yg nyata n sahihnya mlm nie nak ajk aby pi mkn asam pedas lagi...nyum..nyum!!!!


so layantzzzzzz je la eh!!!!

1 tukang karut:

eT said...

wahh..dah siap planning sok yer...
me sok...jadual adalah konferen...kelas...kelas...kelas...huhu
bowink.. :P