WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

24 January 2011

lewat seminit = 1 jam setengah!!!!

Yosssssshhhhh!!!! ini berlaku kat aku untuk hari nih...nasib ada baik la jugak utk hari ni gara2 terlewat beberapa minit bangun dr tido...nasib aku mengambil mase perjalanan ke opis ialah 1 jam setengah!!!! itu kalo bernasib baik...kalo x bernasib baik makan asap sampai 2 jam okeh!!!!

selalu aku kuar atau MESTI kuar umh at lis kui 615am dah ada kat dlm keta...so aku boleh sampe opis kui 7am!!! tapi hari ni aku dah terpacak dlm keta kui 630!!! akibatnya mmg punch aku merah!!!huhuhu mmg aku xde mana2 'kambing' la yg aku leh tolong suh punch kan kad aku...so merah tu mmg dah lewat la kan....gasak je la...x pe lah baru lewat sekali...tapi cam x best sbb aku kan dah berazam xmo lewat2...mesti nak punctual je....

tapi hangin la...jln kat kl nih kalo lewat seminit ko terimalah nasib menghadap jln yg JAMMED gila-gilak punyer!!!! sbb tu mmg kena kuar awal...kalo x mmg makan asapa le jwab nya....

okes lah hari ni act aku nak citer pasal adegan sedih2 ...karang2 lah aku citer eh..peyut laporrrr nak pi sarap dulu...


so layantzzzzz je la eh!!!!!

2 tukang karut:

mariaariffbaby.com said...

jb dah macam kl gak..
tgk hubby..lambat skit jek..mmg merah la punch card dia..

nasib baik kita dah pindah pejabat..10 minit jek from my hse

cikceriacorner said...

heheh..sekali sekali xpe kak..