WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

31 January 2011

Imelda Ahmad-PUTUS!!

Yossshhhh!!!korang tgk x citer Gadis semasa sunsilk kat tv3???aku x tgk lagiks...salu tgk iklan jek...nak tgk full story mmg asyik terlepas jek...tapi mse coti wiken baru2 nih ank buah aku sibuk la nyanyi lagu ni...aku dgr eh sedapnya lagu nih...lagu sape nie???yo-yo anak buah aku perasan dia kata tu lagu dia cipta sendrik!!!waaaaa....perasannya!!!rupa2nya lagu si imelda nie...owhhhh cute nya suara dia..aku cam dah terpesona tau dgr lagu nih walopun 1st time dgr!!!x cam mse 1st2 dgr lagu yuna 'sebenarnya'...lagu nie aku 1stime dgr dah jatuh hati!!! heeheeheh mmg budak nie ada bakat la....

okes nie lagu mengenai kisah dia baru putus cinta ngan boyprend dia...gilakkkk si imelda nie tetiba nama nya terus naik gara2 hasil lagu dia nyanyi nih...sgt kagumssss...skg klao nak cari penyanyi yg dah ada bakat x yah le susah2 nak wat audition besar-besaran..kalo dah rse berbakat...wat le cam gini...dah gerenti org / produser muzik lelehhhhh punyer....ala...aku nak masukkan video dia nih..tpi x leh download le plaks...so korang pi le gugle n dgr sendrik eh...

Artis: Melda Ahmad
Lagu: putus

Lirik Putus

Chorus
Aku duduk sendirian dikamarku,
menangis kesepian kernamu,
kau tinggalkan aku,
kau cari yg lain,
tergamakmu merobek hatiku.

Tapi setelah kau pegi aku
mendapat lebih baik darimu,
dia hargai aku,
dia sayangi aku
lebih daripadamu,
aku ingin kau tahu betapa ku gembira,
tidak lagi bersamamu,
namun pastinyar nanti kau akan sedari,
yang kau perlu cintaku,
yang kau perlu cintaku,
yang kau perlu cintaku….


so layantzzzzz je la eh!!!

7 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

wei aku tak kenal pun die nie...nanti aku google ke youtube lagu die jap yeak....

mak ni kan kunoooo...org dah lame kenal kang baru laa aku tehegeh nak kenal hahaahahah

shi3la said...

macam tak best jerk gadis sunsilk neh..ekceli tak pernah tgk pon tapi macm tak menarik minat haku utk tgk pon..hiks

yantz-yeem said...

lieya: aku pon x kenai gaks...tpi bila aku dgr suara n lagu dia besttt bangat!!!

yantz-yeem said...

shila: better ko tgk...budaknya ok-ok je...tapi mn tau bakat dia mungkin terserlah pasni...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

adei ingatkan ape yang putus...

mish nurul said...

aish , sore die besh ! lgu die mmg sgt LAYAN . . . skeeeee :))

DieyLa ChaN said...

best gak lah ak dye .. kalu korang dengar baik 2..