WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

24 December 2010

U're 4th yr Now....Happy birthday aqil

NAK HADIAH TAK???WISH LA HAPPY BIRTHDAY KAT DLM ENTRY NIE YEAAAA!!!SAMPAI 24 DIS AJEEEE :)

Yossssshhhhh!!!nak taw x hari nie birthday siapaaaaa???? Yessssszaaaa birthday budak kus kering cayang bucuk intan payung mama n ayah nie lahhhhh!!!budak nama muhammad aqil darwisy tu...sape x kenal kan????jom nyanyi lagu birthday 2u kat dia....



Happy Birthday 2 u......
Happy birthday 2 u.......
Happy Birthday 2....aqillllllllll......
Happy Birthday 2 u........!!!!!!

claps5x!!!!alahai dah 4 tahun anak bujang aku nie yea...tapiiiii....masih mengaku yg dia tu " baby aqil" !!!! ha part dia ckp dia baby aqil nieh nnti aku updet kemudian yea....

eh3x....apsal ada byk birthday banner nie yea???hikssss....adakah tahun nie birthday aqil aku akn wat party bash cam sebelum2 ni???oooooooo secrettttttt...hehehehehe....tapi yg nyata akan ada 3ple celebration nantiiiii....Tunggguuuuuuu!!!!

Okesssss...korang nak hadiah tak???????cam biase nnti aku akan bg hadiah secara random kat sesapa sahaja yg wish happy birthday kat anak bujang ku ini dlm entry post ini sahaja....jgn aku updet post lain korang pi komen kat entry yg lain pulak...SALAHHHH tau.....okessssss...entry nie akan jadik sticky mode sampai 24 disember ni.....haaaaa....overkan mama aqil nie....hehehehe...
buat anak teruna ku MUHAMMAD AQIL DARWISY BIN ABDUL RAHIM....mama sentiasa doakan yg terbaik utk aqil...jadik anak yg soleh...beriman...bijak...sayang mama & ayah & dini....jgn nakal2x...yg penting hormat org tua yea cayang!!! HAPPY BIRTHDAY!!!!muuuuuuaaaaaaahhhhhhh!!!!LOVE U!!!
so layantzzzzz je la eh!!!!!

33 tukang karut:

cikceriacorner said...

eppy besday aqil..da besau da..moga menjadi anak yg beriman dan beramal soleh..syg aqil..:)

yantz-yeem said...

TQ cik ateqqqq!!!!aminn

taufidris said...

HAPPY BESDAY BUAT AQIL.
SEMOGA CEPAT BESAR
LEH JAGA IBU DAN AYAH KELAK

AMIN....

DARI UNCLE TAUFID

ummirayyan said...

eppy besday aqil..jangan buat adik dini slalu tau..aqil da besau..
nak celebrate ajak acik rose tau..

☆ lieya latif ☆ said...

alahai dah besar anak bujang ensem ko yeak........cantik banner2 tu sume yantz...mmg ko kreatip....

hepi besdei aqil cyg...semoga menjadi anak yg bijak, soleh dan sihat selalu.....jgn buli dini tau...kene cayang adik celalu tau hihihihi....

wah triple celebration.....mauuu 3 hari 3 mlm tu yantz yeak hihihihi

inahasan said...

HAPPY BIRTHDAY!!!!HAPPY BIRTHDAY!!!!
HAPPY BIRTHDAY!!!!HAPPY BIRTHDAY!!!!

SEMOGA SIHAT SELALU OK!!

Softtouch [Hanim] said...

hepy birthday aqeel...smeoga jadi anak yg bijak pandai n soleh n jadi kebanggaan ibu n bapa kamu....

Wansteddy Tales said...

Happy Besday Aqil! Kalau sama tarikh lahir dengan aku mesti lagi Besh :) lg besh hadiah auntie wan bg hahahah

liwaniel said...

happy birthday aqil...moga jadi anak yang soleh dan menjadi kebanggaan keluarga..

rosilah said...

Happy Birthday 2 u......
Happy birthday 2 u.......
Happy Birthday 2.....
Happy Birthday 2 u........!!!!!!

Cepat membesar sebagai johan...

inasepi said...

HAPPY BESDAY

MUHAMMAD AQIL DARWISY BIN ABDUL RAHIM

SEMOGA BILA BESAR NANTI MENJADI ORG BERGUNA TUK AGAMA,BANGSA & NEGARA..

AMIN...AMIN...AMIN...

♥♥Muslimah Vouge♥♥ said...

eppy besday aqil..

muah..muah kat aqil semoga besar nanti jadi anak yg beriman ok

tiefazatie said...

hepi besday adik aqil...

moga adik aqil membesar dengan sihat..
menjadi anak yang soleh dan beriman...
dengar kata ibu bapa...

amin ya allah..

sis ifa..=)

atty's said...

selamat hari jadi aqil, semoga aqil happy selalu tau!

Mama Zharfan said...

happy birthday utk dear aqil :) moga jd anak yg soleh berjaya dunia akhirat Amiin

Ema said...

salam... hepi birthday Aqil.....

vagg© said...

happy birthday aqil heheh auntie punye nephew pun nama aqill gak. aqill imran :)

-SharleenZawawi- said...

ni yg maleh nk bukak blog kat opis ni... segala gambar aku xleh tengok!!!! gggrrrrr... hampeh!
pe2 pun ko mmg kreatif kan.. sure banner tu cantik+cute.. hehe...
ok epi besdey to aqil.. bb aqil?? hehee... moga jd anak soleh ye..
pssttt.. bestnye nuff bg ko tgk awie... hehe...

leen said...

salam

Happy besday aqil..
..moga menjadi anak yg beriman dan beramal soleh..syg aqil.muahhhhh.:)

syakila said...

salam... hepi birthday Aqil.....

juniza said...

hepi besdei aqil cyg..

.semoga menjadi anak yg bijak, soleh dan sihat selalu.....

dari auntie ju

ayuselalu said...

Happy Birthday 2 u. .....
Happy birthday 2 u. ......
Happy Birthday 2 aqillllllllll ...... ....
Happy Birthday 2 u. .......!!!!!!

happy birthday aqil...moga jadi anak yang soleh dan menjadi kebanggaan keluarga..

segalanyer kuterima... said...

ok epi besdey to aqil.. bb aqil?? hehee... moga jd anak soleh ye.. n jadi kebanggaan ibu n bapa

♥CuteMummy ♥ said...

salam

HAppy besday aqil.
..moga menjadi anak yg beriman dan beramal soleh..syg aqil..:)

Ogy said...

salam

happy birthday aqil...

moga jadi anak yang soleh dan menjadi kebanggaan keluarga..

tq

eynda said...

Happy birthday hensem boy!! Semoga jadi anak yg soleh dunia akhirat...sihat & ceria sentiasa...rajin belajar supaya cerah masa depan....aunty doakan semua yg terbaik utk Aqil ;-)

Qard91 said...

Happy besday


.moga menjadi anak yg beriman dan beramal soleh..

tq

izan cute said...

happy birthday aqil...
moga jadi anak yang soleh dan menjadi kebanggaan keluarga.bangsa dan negara nanti

EraWaTiE said...

Happy birthday aqil!!
Semoga jadi anak yg soleh dunia akhirat...
amin

Zalina said...

salam

happy birthday aqil

semoga cepat besar dan jadi budak yg pandai

sarah said...

salam kenal dari sarah

semoga adik aqil membesar dengan sihat dan
menjadi anak yang soleh .

inasepi said...

Selamat hari lahir aqil

semoga cepat besar dan jadi org yg berkerjaya nanti..

zaikulim said...

salam

heppi besdey aqil cyg...
semoga menjadi anak yg bijak, soleh dan sihat selalu....
jgn lupakan kewajipan bila dewasa kelak...