WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

17 December 2010

thanks Mr.nuff!!x sabranya nk jmpe amy & awie...

Tahniah kepada anda kerana memenangi Peraduan Komen Konsert Gemuruh DT (Sunway) di Blog Nuffnang!

Yooossssshhh!!!! okes nak berlagak jappp...!!!hahaha nie lah 1st time aku dpt sesuatu yg x ternilai dari mr nuff nie...kan aku nie gilos minat giler kat awie bucuk2x masham2x buah hati pengarang jantung ku itew....hiiiyaaaaa....akhirnya mr.nuff merealisasikan impian aku tuk tgk wing & serach di konsert dable trabel 25 dis ni...aku sgt2 terujesssss...!!!

tghari tadi aku berjaya gaks pi opis nuffnang pi collect tiket tu...kalo x...terpaksa lah aku kuarkan duit rm70 semata2 nak pi tgk wings & search ko....ye lah aku nie bukan pelanggan digi yg boleh dpt diskaun 30%...kalo aku nie pelanggan digi lain le citer yea....oh yea citer pasai collect tiket ni td...punye lah sesat melarat nya..pdhal opis mr nuff nie xde lah jauh benor dari opis aku tu...cuma nak cri jln yap ah shak tu yg pening sket kepala...sib baik ada sorang brader tu tunjukkan jln..so selamatttttt!!!!
so x sabarnya nak tgk konset DT nie....harap2 kakak aku sudi lah tlg jagakan dini n aqil..aku tingin nak tgk konsert ni ngan aby..mesti gempakkkkk kan????
so layantzzzz je la eh!!!!


2 tukang karut:

atty's said...

Tahniah..jeles nie .nak itut

cikceriacorner said...

bestnye..nak ikut gak..:)