WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

29 November 2010

Rapunzel oh Rapunzel!!

Yosssshhhh!!!! Isninnn smue...hehehe mood ceria hari ni seh!!!harus la ceria....x kan pagi2 lagi nak moody kan??walopun pagi2 aku dah ada berita yg x menggembirakan....huhuhuhu...alah biasa lah masalah wanita....heheh penyakit tiap2 bulan...paham x?kalo x paham xpe....

yeah!!!smlm aku berjaya gaks menjejak kan kaki ke GSC,...pi IOI jek dekat ngan umh...mmg TARGET nak tgk RAPUNZEL!!!! sampe IOI parking mmg ngam2 depan entrance nak masuk ke cinema tu...hahaha x yah jln jejauh!!!

yg best nya ms sampai2 jek si dini n aqil baru nak terlelap..dah kena paksa bangun balik...bli popcorn smue...masuk2 je dlm panggung budak2 tu sgt le enjoy...aqil sgt sporting!!!mulut cot cet ckp itu ini...bising jek...dini pun behave sangt2...leka tgk screen beso tu...hahaha teruja gamaknya...tayangan 2 jam berakhir dgn mood yg happy....citer pun best...x boring tgk...tup2x dah habis 2 jam dok dlm cinema....mmg x sia2 melaburkan duit pi tgk citer nie...aku bg 10 bintang!!!

bwk budak 2 org ni mmg senang ya amat....bajet ingtkan dini akan tido tapi mmmm langsung x tido!!!! menetek pon main2 jek....so pasnie leh la bwk budak2 nie tgk citer lain plaks....MEGAMIND 3D dlm kepala....heheheh....



so layantzzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

kan yantz kan...mmg terbaeeekkk cite ni...lawak gile si maximus tu...ko jgn tak tau, mia pun suke ..siap ajak pi tgk lagi haahahahah

dini tgk gak ke wei...bagusnye anak dare ko......behave jek die yeak...kire ni first time ar dini masuk panggung kan...lepas ni senang ar keje ko yantz...leh laa gi tgk wayang lagi....

liwaniel said...

wah dini dah tg wayang...dia tak bising ye dlm cinema...nak tgk rapunzel tu juga..nak bawak sayyyidah taut dia bising pulak dlm cinema

~Ifa~ said...

wow dini pun dh pandai tgk wayang ye.best nyaaa.saya aja belum pegi lagi.huhuhu ntah le bila nk peginya