WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

24 November 2010

masa raya haji tu kan.....

Yossshhh!!!masa raya haji aritu kan....kitorang mmg raya kat sini je...puchong le...kebetulan mak aku ada kat umh abg aku dekat ngan umh aku nie gaks...so pas aby balik je solat aidil-adha...aku pi la kjap umh abg aku melantak lemang n rendang...sbb aku mmg x masak pun...apa punye bini la aku nie yea??hehehehe....

Raya haji tahun nie biasa je...x semeriah mana pun...sbbnya setengah hari cuti raya tu kitorang berkampung kat bengkel kereta...kereta aku clutch wat hal...so agak keboringin sket la...lagi pun adik badik aku yg ramai tu x dpt dikesan diorg beraya di mana...ha boleh camtu?xdelah ramai adik abdik aku yg balik kg umh wife dioarang....

see? dini dah boleh berdiri ngan sendrik nya pegang stereng!!! sibuk nak berdiri sgt..aku letakkan je kat tmpt driver...mse nie kat surau tgh tunggu aby pi amik daging kat surau....


Ni aqil ngan sepupu dia...si korie..diorg nie mmg x leh berjumpa la...kalo jumpe porak peranda body aqil aku rasa...baru dah mekap2 lawo2...kejap je dah berminyak2 dek peluh....asyik main pedang2 n lawan2 jek...pening aku....

Kalo main x nangis x pe gaks...nie kejap2 nangis...letih aku nak melayan nya...tau le anak2 buah aku nie body keras..ko hempuk la macam mana pun xde nya diaorng nie nangis....aqil plaks lembik je manjang...baru kena tolak dah nangis...kalo camtu x yah main la aqil ooiii!!!

Dah tu...keja dia dok asyik nak menyakat adik je...aku rasa dini pon boring ngan a.aqil yg x leh nak tgk hidup dia aman sket...baru je nak happy2 abg aqil dah sibuk nak peluk la..nak cium la....pening dini taw!!!!

Okes nie bergambo ngan mak aku plaks...nampak mak aku dah kurus...oh yea...baju nie baju raya aitu sbnarnya..tapi dini lom pakai lagi bju kurung nie...so sbb tu lah bju mama n dini sama....hehehehe..comei x?


last sekalik...gambo dini ngan opah....oh yea kat bwh nie ada video aku menyakat dini...tgk lah!!!

video

so layantzzzz je la eh!!!!!



1 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

alahai shomel lotey anak dare ko berbaju kurung....sedondon lagi...suke aku tgk....

mmg yantz, gitu laa kalo dahjumpe sepupu sepapat...tak gaduh tak sah...kdg2 rimas pun ade kan...asek laa nangis2...takpe2, biar anak bujang ko taf sikit heheheheh.....

eii geram wei aku tgk dini...mmg nampak berisi sgt2...suke aku tgk!!

alah, video takleh view kat opis, nanti lik umah aku tgk lagi...musti sweet!