WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

06 October 2010

why korang x romen ???

teruskan baca sampe habis sbb ada sesuatu yg istimewa dihujung entry ini....

Yosssshhhh....aku taw la...taw la...tapi bukan aku x sengaja...tapi...tapi...ok lah aku taw kenapa...meh aku senaraikan sebab mustabab nya korang2 drive thru jek blog aku ni tanpa me"romen" blog aku ni sepatah 2 kata.....sebabnya???

1- aku taw blog aku mmg x pofularrrrr...aku je pasan lebih rase2 ada org yg sudi baca entry2 apa yg aku merapukan nie...betoi tak???aku akui nya...huhuhuh...

2- Aku taw...aku agak bz 2-3 menjak nie...so aku updet sekadar mana yg aku raser termampu...sbb tu korang pon x rasa best je nak melekat blog aku sebagai ' pembaca setia kan?? kecian nya diri ku ini...huhuhuhuh..jgn la camnie yea...harap2 yg setia tu tetapkan setia anda...heheheh...cam memaksa le plak yea???

3- Aku sedari n aku akui...aku pon kalo singgah blog korang aku tak ' meromen ' blog korang...ye lah aku mmg x sempat...tapi bila sempat tetiba nak loading time meromen tu la lembabs nak mampuihhhh...adoiyaiiii...pastu 'hang' terussss...pastu dah ilang mood / idea apa yang aku nak romen kan...adakah itu pon salah aku???ye lah baik aku mengaku je...so xde la rasa sebal sgt...

4- mmg x semua blog dlm list yg ada kat blog aku nie aku singgah...mana yg aku raser sempat je aku bukak...padahal hati nie menagis2 nak baca blog korang taw....cuma masa sgt2 x mengijinkan.....alangkah bestnya kalo aku leh ngadap blog 24 hrs tanpa sebarang keja di dlm tangan kan???huhuhu....apakan daya...aku x de kuasa...

5- aku x singgah blog korang..x kan korang gatai2 nak singgah blog aku kan??yea lah aku percaya ada gaks yg berpikiran camtu..mb ada gaks serik nak singgah blog aku sbb aku pon jarang singgah blog korang...itu andaian aku je..mungkin ye mungkin tidak..tapi korang raser YA ke TIDAK???hehehehe...bagi aku YA kottt sbb aku pon ada gaks perasaan camtu...ada blog yg aku suker baca...aku salu bukak...tapi org tu x penah pon bukak baca blog aku..kecik ati kan???huhuhuhuh....

ok lah aku xde masa nak membebel panjang sebab musabab korang x KOMEN @ ROMEN blog aku nie...aku taw sgt2 dah punca nya....mmg salah aku...Insyaallah kalo smue dah reda...aku pown x bz..aku akan kembali memulihkan semngat BLOG aku nie utk terus mencari sahabat2 yg lain...xmo lah aku nie dilabel sekejp timbul..pastu tenggelam...pastu timbul balik...hehehehe...

okes...last sekali nak hadiah x???ok sape jadik pengomen yg ke-??? aku bagi hadiah...so cepatttttt!!! tawaran ini hanya sahih sehingga aku wat entry baru...hehehehe...( hanya sekali komen je taw!!! x baik main tipu.... )


so layantzzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

Wansteddy Tales said...

ko ni... buat tajuk pn menakutkan nak baca haih.... ni komen aku ni dikira peserta sekali tak? miahahahaha... aku nak hadiah hebat. koman2 set barbie kui3 :P

shidasyakirin said...

terpana kejap tgk tajuk entry nie,
strategi yg bijak..hehehe

-SharleenZawawi- said...

yanz aku pun jarang meromen blog2 org ni... takat rajin hapdet blog senirik je.. sbb tujuan blog tu hanya utk aku review kejadian2 dlm hidupku jer.. heheee...