WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

22 October 2010

soklan thesis- tips dpt ank lelaki & pompuan

Aku telah mendapat mesej dari sahabat aku nie yg berbunyi begini :

salam. hrp korg dpt tlg aku. aku tgh cr makluman utk "tesis" aku (kah..kaha..kah....). korg tlg jwb soalan2 aku ni yek.

1. ms sebenar korg wat projek utk dpt boy? (maksud aku ari ke berapa slps period bkn siang @ malam)

2. ari2 biasa n ms awal dpt tau peknen korg suka mkn asam x?

3. pemakanan harian korg ngan asben ms sblm 'project' ngan ms awal peknen? (1-2 bln)

4. korg mmg ada psg niat utk dpt bby boy sblm wat 'tut' ke?

5. bg la petua2 yg korg praktikkan utk dpt bby boy


heheehe...so aku ternmpk plaks tips ni pagi ni kat blog alin...so aku copy cat tuk panduan sahabat aku tu...mana tau kita mencuba Allah yang tentukan betoi x???

Untuk dapat anak perempuanSuami hendaklah baca ayat berikut (*baca di dalam hati) ketika sedang "bersama"..

Maksudnya : “ Dia (ALLAH) mengurniakan anak-anak perempuan kepada sesiapa saja yang dikehendaki-NYA.

”Untuk dapat anak lelaki Suami hendaklah baca ayat berikut (*baca di dalam hati) ketika sedang "bersama"Maksudnya : ” Dia (ALLAH) mengurniakan anak-anak lelaki kepada sesiapa saja yang dikehendaki-NYA.”

So? sahabatku ini yg mampu aku sharing...usaha tanda kejayaan...doa banyak2...xpe lah kalau hajat kita x kesampaian kita redha je lah yea...asalkan anak kita tu lahir sihat, cukup sifatnya yang penting comeiiiii hehehehe.....


so layantzzzzz je la eh!!!

1 tukang karut:

mariaariffbaby.com said...

huhuhuhu..

kita lak dapat tips from blogger gak..
nak dapat baby boy..kena ngiring ke kiri after ehem..

betui ke idak..wallahualam..