WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

30 July 2010

yang bertuah itu ialaaaaaahhhhhhhh.....

Yossssshhh!!! sory yea korang sbb aku smlm mmg bz tahap gaban x dpt nak jenguk2 blog kengkawan...huhuhuhu.....so smuenya ada 14 orang je yang mengomen entry happy besday aku tu....bajet org yg ke-30 akan dapat mistery gift...tapiiiiiii...disebabkan 14 org je...x cukup pon sampe 30...( mmmm..nmpk sgt blog aku x pofular ) wakakakaka...mmg sedar pown!!huhuhuhu....maka, orang yang pengomen no 03 adalah pemenang nya.....sbb ada no 3 kan???

TAHNIAH PADA TIHA....so plis emel kat akak your details k...!!!hadiah surprise!!!!bior le empunya badan je yg tau hadiah apa yea....sbb GA nie sgt sempoi...hehehehehehe...kalo korang nak KIPOCHI nak tau hadiah apa..tanye lah si empunya badan yg menang tu wakakaka...anyway thanks sebab join simple GA nie..muaaaaaahhhhhh!!!!


so layantzzzz je la eh!!!

4 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

tahniah!! moga pemenang hepi dpt adiah.......penganjur lak dimurahkan rezeki sebab rajin buat GA.....

UmiDAnisH said...

tahniah le yg bertuah..aduhai,terlepas lagi la yant

tiha said...

wah saya menang macam tak percaya...hoyee...akk nak emelkan apa ye..nama and alamat je ker..huhu

tiha said...

huhu lagi satu ..emel akak apa yer..^___^