WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

28 July 2010

Me 30th today!!hari jadiku..korang dapat hadiah!!!

Yosssshhhh!!! hari nie aku genap 30 tahun ...uuuuuu..cepat2 meh wish besday kat aku...so dah tuo den yea...huhuhu..xpe tua2 romantik ..pe kes??

okes sempena besday aku hari nie...aku nak wat simple GA..syarat2 pemilihan pemenang adalah dirahsiakan....cara nya mudah:

- MUST jadik follower aku...
- Tinggalkan Comment...so komen tu korang kena wish la hahahaha...

okes...pemilihan pemenang adalah bergantung ke pada siapa yang berjaya menjadai "PENGOMEN YG KE-??? " akan diisytiharkan pemenang....

so tarikh tutup sampai esok pagi jam 7.00 am...pastu aku akan umumkan pemenang bertuah tu yea...hanya sorang je pemenang!!!heheheheh

so layantzzz je la eh!!!

14 tukang karut:

Mama Safiyyah said...

Happy Birthday!!!!May success and happiness accompanies you, and ALLAH's blessings be with you always......

Have a G.R.E.A.T day today.....

Barakallahu fiki.....

notti netti said...

happy besday dear...may all ur wish come true....^_^

tiha said...

Salam Selamat Hari Jadi...Moga dipanjangkan usia , di murahkan rezeki dapat buat GA lagi tahun depan hihi dan berbahagi sehingga ke anak cucu...!!hihih^______^

Miela77 said...

Salam...alamak..da terlewat...anyway..hepi besday yanz...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

selamat hari lahir yantz...semoga panjang umur & dimurahkan rezeki k...

☆ lieya latif ☆ said...

hepi besdei yantz....moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

wah siap buat giveaway...moga2 bertambah laa murah rezeki ko yeak amin....

mizz-siti said...

Yantzz...epi befday...befday kita sama :)
Dah tua kan kita...??? 3 series now okeh..hehe.
Semuga panjang umor dan dimurahkan rezeki..aminn..

Adyshariz said...

Salam..

Kepada girls yg sambut berthday hari ni iaitu yanz yg comei.. Happy birthday too uuu... smoga panjang umor + murah rezeki + cun selalu + sihat sentiasa...amin

welcome too 3rd series...30thn... he...he

shidasyakirin said...

Hip Hip Hooray!!
Selamat ulang tahun yang ke 30..
semoga lebih dimurahkan rezeki dan hidup bertambah bahagia dan ceria!!

icee-yah said...

Salam hari kelahiran yang ke30 sis!!!Tiup-tiup trompet boleh??:)Semoga sis menjadi isteri dan ibu yang semakin baik pada tahun ini dan mendatang.Dipermudahkan urusan dan murah rezeki.Dipanjangkan umur untuk membuat kebajikan dan amal soleh dalam hidup.Amin.Ceria & happy selalu too.

mizz-siti said...

Epi befday yantz...besday kita sama...:)
Dah tua kan kita....??? dah 3 series dah..ehehe..

Semuga panjang umur dan dimurahkan rezeki..aminn..

eT said...

eP besday kak...may Allah bless u n ur family....

Wansteddy Tales said...

nak komen kat mana? aku layak join tak? aku pn nak menang!
bagi saya
menang baju
satu!
yeayyyyy!!!!

Happy Belated Birthday kak.
Semoga panjang umur murah rezeki dan beroleh kesenangan dunia dan di akhirat kelak, amin....

tiefazatie said...

salam kak..
selamat hari jadi...
moga diberkati allah selalu ye kak..
moga akak dan family bahagia selalu..

ifa mmg dh folo akak b4 this..=D