WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

02 July 2010

korang nak tak hadiah free dari adidas???nak??

Yosssshhhh!!!aku jmpe contets survey ni kat blog nie...so aku copy paste je la...

Siapa nak barangan adidas secara percuma? Memang betul ianya percuma but of course "no free lunch" right. Apa yang perlu anda buat ialah isi survey, tak sampai 5 minit pun. Apa yang perlu anda buat ialah masuk website footballthestar, then jawap le soalan-soalan tu.
  • Setiap penyertaan yang ke 10 akan memenangi barangan adidas dan penyertaan yang ke 50 akan mendapat hadiah vuvuzela
  • Hadiah hanya boleh diambil pada 11 Julai 2010 from 4 petang hingga 12 tengah malam di Pavilion Kuala Lumpur, kalau tak ambil masa yang ditetapkan so kira sedekah ajalah

  • Syarat-syarat lain
    • Terbuka kepada rakyat Malaysia
    • Kajiselidik antara 1 Julai 2010 hingga 9 Julai 2010
    • Sekali aja untuk setiap IC
    • Satu hadiah sahaja untuk setiap participant
    • Hadiah tidak akan dihantar kepada pemenang
    • Hadiah tidak boleh ditukar kepada tunai dan organiser boleh tukar hadiah dengan benda yang sama nilai tanpa notis terlebih dahulu
    • Kalau dah menang print winning slip dan claim le hadiah

aku dah try gne IC aku n hubby..tapi xde peluang tuk menang...huhuhu...so korang leh try cuba semua isi rumah korang punyer IC...mana tau ada luck kan???

so layantzzz je la eh!!!

9 tukang karut:

Sherry said...

go KL? Pass ... :(

☆ lieya latif ☆ said...

menariks nie....aku suke gak brand adidas ni...

siti nurkhijah said...

alah... kena g amik kat Kl la pulok
jauh tu..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

yantz, kiter dah try...dapat la...tapi ape hadiahnyer ek...masalahnyer kiter tersalah masuk no IC husband la...pastu time redeem 11 july tu kiter pi bercuti kat cherating plak...ayo yo..

yantz-yeem said...

lieya; ko torai le nasib ko..mn tau bertuah...

anje; wah best nya....xpo ic silap..janji hadiah dpt!!aku rase goodie brg2 adidas kot...

mummy alesya said...

yantz thanks blog psai ni...dah dpt gak

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

yantz...al masalahnyer..nak reddem dia nak nengok ic...camne tu...leh diterima ker...

Sharinginfoz said...

tahniah kepada yang menang.. saya dah try tak dapat pulak.... tak ada luck kali ini

Jom Restoran Sri Niara

Adyshariz said...

try n error jer, kalau menang rezeki