WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

18 June 2010

lang-kawi-hollywood nite & caw!!!

Yossshhh!!!adoiii agak bz sket kat opis minggu nie...sampe x sempat nak updet citer2 di langkawi...nak jengah blog kawan2 pon x sempat!!!!huhuhuhu...nak wat entry giveaway & contest lagiiiiii la x sempat!!!adoiiiii x pe kje kena diutamakan!!!okes aku sambung balik citer masa mlm dinner...

tema dinner tuk tahun nie ialah hollywood nite!!!perghh!!!sib baik aku x blikan aqil baju set tuxedo...kalo x kerugian besar!!!sbb pemilihan pemenang adalah berdasarkan majoriti spe yg angkat tgn...actually smue sporting smue peserta diorg pakat angkat tgn ramai2 termasuk aqil...so tukang kira mmg x leh nak kira sgt!!!so tgk pada kreativiti peserta tu lahhh...so spe yg kreatifff dia lah menang!!!hehehehehe....

kitorang pakai sempoi2 jek mlm tu...ala bos aby pon simple giler!!langsung x ikut tema...mana yg ikut tema mmg x menang la...hahahahaha....

dinner tahun ni smaa jek cam tahun2 lepas...yg best nya nak tau kita dpt hadiah apa kan??tahun nie aby agak bertuah la jugak...tergolong dlm 5 lucky winner!!!hehehehe...tpi aku x suka lah hadiah nya...dpt voucer penginapan di holiday inn cherating....huhuhu bila masa la nak pi kan???rasa cam nak jual je voucer tu...haha...spe nak pi bercoti2 kat cherating??aku kasik diskaun murah!!!

aqil sgt2 xcited wooo naik atas pentas!!!actually gelagat dia sgt2 mencuit hati...dan dia la pakai bju yg lain sket kan???korang tgk la yg lain sempoi jek budak2 tu pakai...tpi mb sbb aqil pakai main hentam je masa cat walk tu..dah lah x ikut giliran!!!!xpe lah cayang dapat hadiah saguhati pon ok lah...huhuhu tahun nie mama x leh nak tumpang voucer aqil tuk shopping sakan!!!:(

dinner mlm tu mknanannya biasa2 jek..xde yg spesel pon...aku pun x mkn sgt sbb cam x larat nak mkn byk2...huhuhuhuh...so pas aje majlis selesai kitorang amik gambo reramai....so nie lah grup yg pi langkawi...nie smue family tempat keja aby...bos nya sgt2 sporting n sgt2 baik woooo...

kitorang pe lagiks...pas majlis jek smue nak posing sakan la....xmo lepaskan peluang!!!hehehehe

dini pon sgt cool mlm tu...tapi sayang xde kategori baby tuk menggayakan fashion show mlm tu...wakakakaka....


nie gambo kitorang sefamily...ala...cam x tau le plaks...hehehehhe...tapi siyes la...balroom nie xde la beso mana...tpi diorg decorate ballroom tuk dinner mlm tu agak lawo le gaks..ala standard la hotel nya design kan....

nie anak2 buah aku bersama dini....

sebelum balik bilik kitorang posing2 lagiks sekitar hotel nie....

posing lagii....adoiii aku x tau nak tulis apa dahhhh hahahaha...

okes nie gmbo keesokan harinya...nak cek-out!!!so posing lagiks....

gambo aqil yg very2 the gediks!!!!!

ok daaaa habis dah...bye langkawi...lain tahun kita pi lagiks....heheheh
so layantzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

UmiDAnisH said...

wahhh, aqil mu da pandai posing hencem2 tu... bujang da dia erk.. dini plak..bukan main cun giler.. sonok bercuti cenggini..

Sherry said...

love the pics :D hehe.. fun in langkawi long time no go got 15 years already.

atty's said...

comey je aqil.pandai posing