WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

10 June 2010

diumumkan!!!!the winner isssss......

Yoshhhh!!! tanpa membuang masa...aku dengan sukacita nya mengumumkan........pemenang2 yg bertuah dlm MYWISH giveaway yang telah aku adakan pada 30-april hingga 30 may 2010...

terima kasih atas sambutan yg menggalakkan dari korang smue...thanks sbb sudi menjoinkan diri dlm contest yg aku anjurkan ini...thanks gaks pada sinar printing kerana telah sudi menaja 2 hadiah tuk kategori hadiah misteri hehehehehe..... Sori lah uols...aku x berjaya nak tunjukkkan hadiah misteri tu...padahal aku dah amik gmbo gne my hanphone..tpi x leh plaks nak transfer...ntah apa masalah nya aku pon x tau le......tapi aku x akan merahsia kan apakah hadiah misteri tu...hadiah nya ialah t-shirt jersy 2 helai!!!!yaribba,...khas untuk mywish giveaway ini yea...tempat lain mmg korang x kan dpt t-shirt nie....

sebelum apa2..aku nak tunjukkan bukti2 sebelum cabutan dibuat....ini adalah senarai peserta...total smue ada 69 orang....


dan ini adalah bekas sakti yang telah aku letakkan nama2 peserta untuk dicabut...ok cabutan aku buat jam 10pg semalam bersama ngan geng2 opis aku iaitu farisha, nurul, aida, kak linda dan cabutan no.1 aku sendiri yg cabut tanpa memilih kasih n bulu...hahahahaha...


ok lah malas nak membebel panjang2...skg aku umumkan pemenang nya yea....

HADIAH MISTERI no.1 DI MENANGI OLEH.......

inasepi.blogspot.com


HADIAH MISTERI no.2 DI MENANGI OLEH.......

mummyalesha.blogspot.com

PEMENANG HADIAH MYWISHLIST BERNILAI RM20 IALAH.....

kasihabadi03.blogspot.com

PEMENANG HADIAH MYWISHLIST BERNILAI RM30 IALAH.....

anato1608.blogspot.com

JENG..JENG..JENGG..........!!!!!!
PEMENANG CHADIAH UTAMA MYWISHLIST BERNILAI RM50 IALAH.....
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


duniacontestnoorafzan.blogspot.com

TAHNIAHHHHHH PADA SEMUA PEMENANG!!!!! PLIS EMEL KAT AKU di asoi80@yahoo.com NAMA PENUH N ALAMAT/ NO PHONE YEA...SO AKU LEH POSKAN HADIAH2 N MENCARI HADIAH2 WISHLIST KORANG TU....

ok lah... kan aku cakap yg cabutan hadiah no.1 aku terpaksa cabut 3x kan???so aku x nak le sebutkan siapa nama tu kat sini...anggap lah dia bertuah..tapi xde rezeki le plaks...sbb x ikut syarat...antaranya syarat yg x follow ialah:

1. x masukkan link aku dlm blog list...

2. link entry yg diberi salah..dan bila cek2 mmg entry tuk giveaway nie x wujud dlm blog dia...

3. x bagitau hadiah apa yg beliau nak...so???paham2 je la yea...

ok jgn salahkan penganjur ye (aku le tu)...sbb korang smue dah sedia maklum..aku dah bg tempoh seminggu tuk korang2 cek balik entry n syarat2 penyertaan tuk diperbetulkan...so ini adalah cabutan yg paling adil...sbb byk saksi..xde pilih bulu yea....so yang x bertuah jgn kecewa yea...tapi aku paham...aku pon slalu masuk giveaway x penah yg bertuah haahaha...asyik kalah je....tapi satu jek aku bg semangat kat korang,...jgn putus asa...satu hari korang pasti bertuah gaks...jagn putus asa untuk cuba dan cuba lagikssss :)

sekali lagi tahniah pada smue yg menang!!! :) enjoiceeeee!!!

so layantzzzz je la eh!!!!!

10 tukang karut:

UmiDAnisH said...

tahniah kepada yang bertuah... hihih

♥MAMA♥ said...

tahniah kpd yg menang! huhuuu bestnyer dpt jersy lg ;-) xde rezeki mama kali ni,caiyok caiyok nxt time coba coba dan cooba lg daaa!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah pada yang menang pada yang tak menang sila tunggu yantz wat giveaway lagik k

☆ lieya latif ☆ said...

tahniah!! tahniah!! buat pemenang....

Wansteddy Tales said...

kan aku dah bagi ko kopi es satu... kenapa aku kalah.... wahahahaha

tahniah kepada semua peserta ><

ARIFFDA said...

TAHNIAH :)

noor afzan said...

Alhamdulillah..
tak sangka menang gak ..
yuhuu..
sat gi saya anto email..
=)

mama zharfan said...

congrats to all lucky winners

farhana hanafi said...

hehehe... xsangka dpt menang gak.. rezeki murah ni. emial dh hntr tdi. hehehe... ;p

mummy alesya said...

tak sangka menang..tak penah bertuah pun...anyway thanks.