WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

21 May 2010

update~MY WISH giveaway 503020~



Yosssshhhh!!!! tinggal beberapa hari sahaja kan MYWISHGIVEAWAY503020 nak berakhir...so sesapa yg lom join cpt2 sudi menjoinkan diri sertai giveaway dari aku nih...IKHLAS tau nak bg korang hadiah nie...ikut apa yg korang nak tu..ha...aku rasa konsep giveaway cara nie cam best je kan???hehehe..(perasannn!!!)

alhamdulillah so far setakat nie sambutan amat2 menggalakkan...Actually smue yang join contest nie aku dah terjah...tapi terjah2 camtu aje...x cek pon syarat & terma dipenuhi ke tidak mmg x sempat lorrr...so far wish2 korang tu senang dan mudah untuk aku penuhi...heheheh....

ok nanti dah tiba masa nya aku akan list2 sorang2 nama yg dah join giveaway nie...tapi smue tu akan aku lakukan bila aku dah start masuk kja...hehehe so kat opis aku ada la masa nak terjah blog korang..(amboi mcm kat opis xde kja plak eks???)....kat umah nie mmg x sempat nak terjahhh hehehe...

so pelagikssss yg belom join????cpt2 sertai yea....kalo nak join KLIK SINI k....

so layantzzzz je la eh!!!

1 tukang karut:

nEa FleriDa said...

hrp2 menang :)