WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

30 April 2010

Announcement itu adalah........

Yoshhhhhh!!!! aku janji kan nak umum kan apa yg aku war2 kan tu arini kan????so tiba lah masa nya....aku UMUMKAN...yang aku bakal....mmmmmm....bakal apo yeks???

xde lah...sebenar nya lagi beberapa hari je aku akan abis pantang...MERDEKA!!!!MERDEKA!!!MERDEKA!!!!ye sempena KEMERDEKAAN aku yang jatuh pada hari jumaat minggu depan...44 hari okes....aku akan menganjurkan 1 GIVEAWAY...!!!!!yippieeeee.....mmg dah lama niat nak buat giveaway setelah sekian lama x buat....so harap2 korang2 smue sudi la join giveaway dari aku eksssss!!!hadiah nya????nnti aku bg tau pada entry giveaway tu nnti....

so......stay tune...aku akn wat entry giveaway tu bila2 masa dr sekarang....yg pasti giveaway tu akn bermula hari ini gaksssssss....

so layantzzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

dah agak dah mesti nak wat giveaway punyer...kiter nak join

JuJue said...

ehhh nak abeh dah? huiishhh taklehhh kena pantanggg 100 hari tauuuu.. hehe..

jom minum teh ais!

☆ lieya latif ☆ said...

wah wah wah ....giveaway sempena abis pantang yeak yantz....kemain hepi ko nak abis mase pantang yeak eheheehehhe