WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

15 February 2010

x tau nak cakap camner.....

mmm...sebenarnya skg hati aku tgh berkecamuk...mcm2 perasaan ada..sedih, rasa x dihargai..x disayangi...dan rasa smue org di sekeliling aku cam x amik pedulik dah kat aku..aku rasa cam segala-gala nya manis di depan...tapi smue nya x ikhlas!!!sedih nya aku rasa.....

mmm....bagi aku mungkin apa yg diorg ckp tu betul...yea..aku kna berdikari, kuat dan x boleh manjakan sangat diri...ye...selama nie aku mmg x pernah nak manjakan diri aku, aku seorg yg berdikari dan aku seorg yg kuat!!aku x pernah bergantung hidup dgn minta belas ehsan org...dan itu bukan cara aku...aku masih mmpu utk meneruskan hidup aku walau ditakdirkan aku keseorangan atau pun dlm keadaan sukar sekali pun...Insyaallah...

Mungkin perasaan aku skg disebabkan aku yang mudah sensitif sejak mengandung nie...apa org ckp aku rasa sensitif sgt...kekadang x boleh nak cover air mata mudah sgt bertakung...walau pun hal tu kecik je....tapi aku kuat kan hati supaya xde org perasan yg aku tgh sedih...ntah la...selalu aku nie susah sgt nak rasa sedih / emo...tapi kali nie aku cam x leh nak cover langsung kalau ada apa2 yg wat aku tersentap walopun hal remeh temeh...

xpe lah...harap2 kesedihan aku berkurangan stelah meluahkan isi hati dlm blog nie...


so layantzzzz je la eh!!!!!

4 tukang karut:

ica said...

u wanna to cry maksu?..
plz cry wif me :)
kita nanges sama2..
x pew..nisya bek..
nisya temankan maksu nangis..
eh,apa motif nih maksu?
sedih aja ni?...
anything happend?
tell me la maksu :)
i will be ur angel 4 ur problem ;p
yeah maksu..
u x leh manja2 dong :)
LOL...

UmiDAnisH said...

SAbarla dear, ku rasa mu ni layan sensitif pregnan ni.. mu kan seorg yg ceria.. cume time preggy ni memang mu nampak cam sensitipla.. sabar erkkkk.. mereka sayang, cume hati mu yg nakkan lebih perhatian.. kalau mu pk +ve sumenya akan kembali normal n happy, chaiyork dier.. senyum selalu

linda said...

care to share?

Wansteddy Tales said...

bahasa baiknya: sabar....
time ngandung2 mmg bnyk emo keliling jiwa