WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

25 January 2010

Photoshoot@31 wks@KTM kl....

Setelah teruja melihat hasil2 tembakan nurul & wira dari team mas puteh...aku pon gediks nak try khidmat mereka...act diorg berdua nie satu opismate aku...ternyata x salah aku pilih diorg nie...hasil kerja yg MANTOPSSS!!!hehehe...act byk nau gambo nya....tpi sebab aku mls nak edit & kecik kan gmbo..aku upload le gmbo yg telah diedit oleh mereka ini...nak tgk gmbo lagiks ada dlm facebook....


Lokasi penggambaran adalh di sekitar bangunan KTM kl....act nak masuk dlm setesen ketapi...tpi disebb kan aku pon dah semput x larat le sgt nak berjln jauh...so kitorang posing je kat area mn yg dekat...huhuhuhu...mmg menduga sungguh!!tpi sib baik aku leh maintain cenyum hehehehe


aqil plaks jgn ckp la...aktif sesngat!!!asyik berlari je dia...nak amik gmbo dia mmg susah & tekanan sket...salu kalo dia tgk ayah & mama gedik2 sket dia dah sibuk nak gediks sama...nie x pulak...puas le pancing mcm2 suh dia wat action cium piut ke..peluk aku ke...mmmm langsung x menjadik!!!!last2 byk gmbo aku & aby tgh posing berasmaradana...hehehe...xpe aqil kasik can kat mak pak nya !!!

tgk la gmbo nie...nmpk muka kenottian aqil nie...main2 je dia...sib baik hasil gmbo cun...alamak nmpk nau uban rambut laki aku tu...heheheh umo muda tapi rambut dah beruban putih...camner tu????

okes la...tgk je la gmbo2 nie yea...apa pun thanks pada nurul & wira....gud job...!!!
so layantzzzz je la eh!!!

4 tukang karut:

wansteddy said...

paling suka gmbr2 klasik tu. huhu...
aku pn nak jugak ambil gmbr dr jurufoto yg best2 cm a.wira nurull n yudas.

☆ lieya latif ☆ said...

CANTEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!! sume lawa2....neutral tul posing2 tu...suke gile lieya tgk ...salah satu impian gak nie....heeheheheheh....posing dgn perut memboyot wakaakakakakaak...

aqil pun pandai posing....comel die.....

Ena said...

Salam..
Memg cantek la pic2 tu.. x puas mate memandang.. :)

shi3la said...

pandainyer Aqil posing..so cute lah diyerr...

chantek lahh wehh gambor2 nie...mak buyung pon nampak chantek..hiks..

ko dah 7 bulan erk..kecik la perut kau..raser cam perut haku besor lagik nihh...sure perut haku ader lemak tersembunyi kan..hermmm nak kener siasat nihh...coiii..