WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

19 January 2010

Lucky Draw by CY4.0: Kurus Cara Sihat (16/1-24/1 )

"Dengan ini, saya/I/aku (potong mana yg tak berkenan) nak join Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat yang CY4.0 buat kat blog dia.

Tak payah create slogan. Tak payah perah otak nak buat karangan. Tak payah jadi follower pun.Simple & easy mcm alif ba ta kaedahnya..

"More about this lucky draw:

* Lucky draw ini bermula dari 16/01/2010 sampai 12 midnite 24/01/2010.
* Terbuka kpd blogger yg beralamat di Malaysia sahaja
* Pemenang akan ditentukan oleh random.org. Kalau rajin, mungkin anak2 teruna saya akan buat cabutan.
* Pastikan sebarang link yang terkandung dalam kandungan entry adalah betul.
* First 3 lucky bloggers akan dapat 2 keping Detox Slimming Patch manakala 4 org lagi akan dapat 1 keping Detox Slimming Patch.
* Keputusan adalah muktamad kaedahnya.

NOTE: harap2 leh menang...mn tau pas bersalin nnti badan naik mendadak..leh la guna tuk persediaan berdiet!!!

so layantzzzz je la eh!!!!

2 tukang karut:

~~ciklinn~~ said...

bagus2 rajinn sungguh ler kamuu....

weiii ringann ok kamuuu... aku tadi timbang 70.4 kg wooo...

CY4.0 said...

hola yantz,
thanks for joining my lucky draw :)