WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

20 November 2008

Tag! jwab beb pasal kandung-kandung nie....

WAAALEEEWAIIII....Aku mmg x suke nak menghampakan harapan org yg telah mengeTAG aku nie iaitu ayong dia nak tau sgt kottt rupe aku msa tgh pegnen hahahah...ok nak citer dulu nie utk FYI la ye yong...tu pon kalo kapok ingt le...sblum aku pegnent ada la beberapa kali aku chatting ngan kapok ( panggilan glamer asben ayong sbb kapok nie junior aku ms kat uitm ) so sbb aku nie kawin nak setahun x dpt anak lagi dia suh aku mkn acid folic la..pastu mcm2 la dia kasik petua...ahaks lawak le pulak sbb org lelaki yg advise aku...ms tu kapok nie tgh teruja & gumbira sbb wife dia tgh pegnent...konon nak jeles kan aku la tu!!!tau le wife ko tgh pegnent aku nie lamabat skitttt...hahaha saje je....jgn mare eks...ok la nak jwb tag dulu..
rules:

1. Berat sebelum mengandung
- 45 kg....berat le tu kan? x sesuai ngan bdn ku ini...

2. Berat akhir mengandung sebelum bersalin.
- tepat 60kg!!!

3. Berat habis pantang.
- 50 kotttt....camtu la...sbb raser cam kembang semangkuk je lagiks....

4. Apa yg korang suka makan masa mengandung
oh yea...masa awl pegnent aku x leh nak mkn....muntah je sampe le usia kandungan 5 bulan...mmmg aku byk berpuasa dr mkn tau!!!tu la penangan aqil dlm piut...aku x leh nk mkn apa pon...tp ada sekali tu aku tinginnnn sgt nak mkn mee hailam kat parit ( kampung ku). perak...alhamdulillah tercapai gaks nak mkn....wah nikmat!!!!

5. Hospital mana anda bersalin
Hospital Putrajaya...nie pon ada citer kelakor...sbb aku dah tau yg aku bersalin ceaser so doc kasik date nak operate tu patut nyer 19hb dis...tapi aku nie leh pi awl spital duk menipu kat nurse tu yg aku dah sakit nak beranak...aku x larat dah nak tungu tarikh 19hb tu...sbb aku dah x sabo nak bersalin...so aku bersalin awl 2 hari iaitu 17 dis....

6. Tunjukkan gambar mengandung at least 5 kpg..yg penting sekali gambar masa last pregnant..
gambo ada tapi kat umah....dlm laptop...so aku kasik korang tgk gambo mn yg ado je la yea....

Nie x silap masa aku 4 bulan kott...4 bulan pon dah nmpk piut berjembol ke depan...gambo nie ms gathering ngan kengkwan skolah di putrajaya

Yang nie ms kandungan aku 6 bulan...pi holiday kat pulau sibu....

Nie plak ms kandungan 8 bulan...masa raya....nie kira dah nak beranak le nie..gambo nie ms raya...bersama ibu tercenta....

sesapa nak buat tag nie layantzzzz je la yea...xde paksaannn....suka-suka je....hiks....



so layantzzzz je la eh!!!!

5 tukang karut:

yong said...

hahahahahaha kapok tak pernah cerita pun....ohhh kira dia tgh over excited tu.tu yg terer habis tu..hahahhaahahha. ni nak suruh dia baca blog yant ni..ada lah modal nak ngusik dia mlm ni! wah!

menten je badan time ngandung..yong jugak yg sembab2 tau! wakakakakakka

wanie said...

bestnye yantz tak kembang sgt pun time ngandung..comel lagi....bila lak nak peknen balik?

wansteddy said...

pd aku xheran sngt la pompuan peknen gumuks... kalau kurus yg wat org heran tu

tp kalau pas bersalin maintain gumuks tu yg wat aku heran+susah hati+stress+ rs rendah diri++++.... huhu.... susah tol brt bdn aku nk turun balik...

farah amoi said...

muahahhaha
biar betui baru peknen 4 bulan
perut camtu nye besauuu
tp yantz kecik jer....!


hahhaha...kak farah pon kena ngan yong nih
nak buat
tp pic ade kat umah

hehehhe
lawak tul tgk entry nak nak masuk contest OREo tuh

tp lagi sengauu bile ...ado ko x prasan closing date dia!
lawak lo ko ni yantz!

mrs khairul said...

yanz aku lagik dasyat..naik 20 kg tau 40-60..muahhhaaaa.....weh comei je ko masa preggy eh..ye la kita spesis ciut miut...uweksss...

weh yan kenal ngan huuby yong eks..niza pnh jumpa skali je msa gathering FP..hubby dia cm pemalu jek..(yong ampun...kot2 la dia terbaca komen aku nih)